Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

15.7

Kämpade upp för Pendle Hill 6.30 i morse. Sprang är inte rätt ord. Joggade 2/3, var tvungen att stanna upp och filma och andas lite lugnare. Joggade/slet sista tredjedelen och la mig på rygg på toppen av berget och stirrade upp i den regntunga himlen. Maxpuls JA. Superskön känsla. Nerför är tuffare, det kändes i knäna och var svårt med de lösa stenarna i den branta nerförsbacken.

Klockan nio träffade vi alla på parkeringen i Settle. Upp till the Singing Kettle för full English breakfast innan det är dags för träningen. Traditionsenligt varje lördag och tisdag.
Nu hade de lagt oljegrus på vägen upp och det visade sig att då kan man inte ta sig upp med husbilen, den är för tung och stor för sepentinvägar med löst grus som underlag. Katarina fick hämta oss vid the nursery i dalen.
Poppy fick gå i dag eftersom vi skulle bryta vid lunch för vår tripp till Skottland. Hon var stel i dag, träningsvärk efter gårdagens träning gissar jag. Hon har ju nyss haft valpar och är inte riktigt toppad i formen ännu men det kommer.
Bitsy och Janne gick fint!
Katarina och Bertie måste omnämnas. Sicken självklar liten fyr!
Han gör det så bra! Alltid!

Nu på väg till Aberdeen och walked up test i morgon för Robban och Poppy!
Det regnar och är disigt men det gör ingenting alls! Vi älskar vår semester!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12 898Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.