Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Det närmar sig slutet.

I går kväll var vi ute och åt med Mark och Marie Demaine. Veckorna har gått så fort och nu skall vi börja resan hemåt. I morse stannade vi upp hos Dave Latham och tränade Poppy och Dave på förmiddagen. Alltid suverän träning eller ska jag säga skolning? Så detaljerad, så noggrann, så genomtänkt. Det är inte en slump att mannen vunnit Championshipet 4 ggr med tre olika hundar. Svarta Drakeshead Diana, gula Delfleet Neon of Fendawood och gula Aguzannis Bailey of Fendawood. Hunden David har från oss utvecklas fint säger han, men den är bara ett år ännu så den är fortfarande relativt lite tränad.

Meg hade en präktig vattensvans och fick vila och Robban också. Efter ytterligare stopp på Gundog Gear är vi nu på väg ner till vännen Henrik Vilendal för en sista sockerbetsträning med honom. Det har blivit tradition att börja och sluta hos Henrik.

Bitsy kommer att lämna oss och få ett nytt hem med mycket jakt. Det blir fantastiskt bra för henne. Hon är en riktig pärla och mycket väl genomarbetad, perfekt att köpa en hund med allt jobbet nedlagt och klart, bara att börja jaga och underhålla dressyren. Det är något fler skulle göra. Köper man en tränad hund gäller det att inte överta någon annans problem utan köpa en välutbildad bra hund utan olater som skäl för försäljningen. Detta med Bitsy blir jättebra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12 898Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.