Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Full fart framåt!

Nu är kurssäsongen i full gång. Vi har haft besök av Billy Lundy och Andrew Rooney några dagar, många skratt blev det som vanligt. Jag är glad över de fina kontakter jag byggt upp och de vänner jag fått under mina resor och ser verkligen fram emot att träffa dem snart igen.

Billy har tyvärr fått C på en höft. Höften ser bra ut, rund och fin, ligger fint inne i ledkapseln, men kapseln är liiiite grund, ett gränsfall helt enkelt. Nu hade vi inte turen med oss den här gången, och det är en stor besvikelse såklart, hunden är sundheten själv i sin byggnad, muskulatur och rörelsemönster. Han är dessutom en av de största talanger jag tränat. Han ska få göra sitt B-prov och förhoppningsvis starta på Irland i höst på något Novice trial så får vi se sedan.

Cora och Faye är i gång och skall starta sina B-prov också. Dom är båda två riktiga topptikar, starka och stabila tikar med alla hästar i stallet.Dom är modiga och har utpräglad dådkraft, går rakt igenom var som helst, hoppar över vad som helst, simmar kraftfullt och har klockrena apportgrepp. Inget bollande och fixande, ett rejält orörligt grepp om apporten och snabbt in.  Det känns som om vi specialiserar oss på gult, men så är det faktiskt inte, inte ett dugg. Det bara har slumpat sig så att många av de hundar som intresserat mig råkat vara gula.

Både Faye och Cora kommer att paras i sommar om allting följer planen.

 

En kommentar till Full fart framåt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11 458Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.