Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Full fart i Jaktretrieverklubben

Vi är så väldigt dåliga på att göra saker lite grann och lite lagom Janne och jag. Just nu är det full fart i JRK, Jaktretrieverklubben, och det tar mycket tid från oss. Det är roligt och inspirerande såklart,
att engagera sig i föreningslivet är kul, och särskilt i en liten klubb där varje insats märks, är välkommen och gör skillnad.
Medlemsantalet i JRK och antalet registrerade hundar stiger hela tiden och jag tror att JRK kommer att bli den naturliga hemvisten för alla jaktligt intresserade retrievermänniskor.
40-talet klubbar är vi medlemmar i, och vi hoppas tävla i såväl Sverige, Danmark och Storbritannien i höst.
Engagemang och initiativ behövs för att hålla liv i klubbarna. Jag tänker att det blir viktigare och viktigare med närvaro och umgänge, människor möts mer och mer sällan i verkliga livet men oftare och oftare
på nätet. Jag hoppas bygga upp ett JRK i Småland med bra träningar, WT och sammanhållning. Något Öppen Markprov skall vi nog också få ihop.
När en klubb växer så här snabbt blir det svårt att hinna med allt, men alla gör sitt bästa för att det skall bli så bra som möjligt.
En sak som en del missar är att hundarna måste registreras in i SJR för att få tävla på våra prov. Alltså, medlemskap först och så registrera in hunden i SJR, www.sjr.nu. Det är inte svårt och öppnar upp för mer aktiviteter för jakthundarna.
Efter trettiofem år i SSRK är det en trevlig resa tillbaka till verksamhet, gemenskap och gemensamt intresse. En platt organisation lämnar mindre utrymme för politiska spel och maktkamp, det är bara naturligt.
JRK jobbar för ett danskt scenario och hoppas att det skall kunna bli verklighet i framtiden.

Annars har vi här hemma inget kök, ingen man (bortrest jämt), en trasig bil (min), kennelhosta och dräktiga tikar. Om två veckor ska allt sånt vara över. Kan nån flytta mig dit? :-O

Vem är den fina hunden på fotot? Ballylaffin Bailey of Rockenhart. The one and only Fionn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12 864Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.