Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Fullt upp på Björkåsen

Kursverksamhet och valpkullar gör våren hektisk. Jag har aldrig tidigare parat fyra tikar samma period men i år av olika anledningar blev det så. I skrivandes stund finns således 23 valpar hemma och vi väntar att Em ska valpa runt den 23.5. B&B har regelbundet gäster och just nu bygger vi trädäck runt hela baksidan och sänker ned badtunnan i däcket. Belysning skall också installeras i däcket, och jag ser framför mig hur fint det skall bli när det blir färdigt.
Höstens jakter är också under planering, precis som sommarsemester och vinterns IGL resa. I år ska jag försöka njuta av livet och inte bara jobba dygnet runt. Det är iallafall en ambition att njuta av mitt liv och de mina.
Träffa familjen mer och faktiskt leva lite mer som folk gör mest!

Vi arrangerar vårt charity WT med insamling till Apportera För Livet mot Cancer i sommar. Jag ber er sponsra insamlingen som Cinna Wiberg startade. Alla kan göra skillnad och vi måste alla bidra med något. Cancer angår oss alla och jag har många runt mig som kämpar mot The Big C. Forskarna måste få obegränsade medel till att knäcka gåtan, för oss alla nu och våra kommande generationer.

Våra walk up dagar blev fulla på mindre än två dygn och jag kan bara konstatera att de är populära och välrenommerade. Den 9-12.10 kör vi de uppskattade dagarna, den här gången i Sverige och med boende i slottsmiljö. En riktig fel-good upplevelse för alla med retriever och jakt på intresselistan!DKimageDK5dansk2

Robban och Red skall resa till Danmark i helgen för att göra sitt kvalifikationspröve – Red för att få ut sin titel DKJCH SEJ(a)CH Lakedown Diawl Bach. Det är husets andra hund med den titeln och det är en vi är mycket stolta över. Robban skall göra det för att få starta B prov i Danmark. Han skall förhoppningsvis få gjort både NKL o Åpen B den här säsongen så att vi kan få gjort Åpen A snarast. Han skall också göra sina apporteringsprov i Dansk Jaktretrieverklubb så att han får starta där också.

Em har som sagt kommit hem nu, vännerna Danne och Fia kom hit med henne 1 maj när det var tre veckor kvar till valpning. Hon är en supertrevlig tik, lugn och trygg flyttade hon in till oss. Det ska bli mycket spännande med vår planerade kull med Tommy.

Alla valparna i de tre kullarna är placerade och har nya hem som väntar och vi har en väntande lista för Tommy och Ems valpar också.

Våren är härlig – och i år uppskattar jag den extra mycket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12 864Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.