Sortera nyheterna
Arkiv

Höst

Det är märkligt att vara hemma i Sverige i höst, men det fanns ingenting att välja på. Covid19 satte för stora effekter på omvärlden och vi kunde inte göra annat än att bli hemma. Risken för lokala och nationella lockdowns, inställda prov och inte minst risken att bli sjuk blev till sist det som avgjorde. Vår vecka med jakter som vi planerat tillsammans med vänner och betalt för länge sedan fick vi ställa in. Förståelsen för situationen med resande genom Europa där Covid-fallen ökade och nya restriktioner kom från en dag till en annan uteblev helt från arrangören, så vi förlorade en hel del pengar. Men det var inte mycket att göra åt saken, det var helt enkelt inte ett rimligt risktagande att göra. Men en besvikelse var det ur många aspekter.

Vi ordnade i stället jaktdagar med vännerna i Skåne där vi hade bra dagar med fantastiska kvällar på Pillehill, www.pillehill.se. det är en skånsk lantlig pärla längs Edvard Perssons landsväg med fantastiskt kök och en outstanding vinkällare. Vi gick all in.

I slutet av juli kom Alva till oss, och ödet ville att hon skulle flytta in permanent och gå i skola i Alvesta. Alva är en 16 årig tjej som är duktig med sin hund och som på något vis blev en extra dotter. Det håller oss på tå och på ständigt gott humör att ha två fantastiska tjejer hos oss, Alva och Calla. Eftersom jag inte kan tävla i höst dömer jag i stället mycket i SGL och tjejerna tävlar. Janne dömer också en hel del. Vi åker husbil till jakter och prov med vår nya familj, det är ett privilegium att ha det så bra.

Vi har haft verksamheten öppen under sensommar och höst och vi har haft riktigt mycket att göra. Det är fantastiskt att se hur mycket våra kunder uppskattar vårt utbud och våra kurser.

Vi har nu höstveckor som väntar, de blev fulla direkt och konceptet är en dag på dummies i viltrika marker, två rough shooting dagar på fasan och en avslutande dummydag för att knyta ihop säcken med händelser och erfarenheter som gjorts under rough shooting dagarna.

En ny kull valpar väntas i slutet av november och sedan skall december vara en lugn månad efter ett minst sagt fullbokat år.

Ta en titt på våra planerade kullar och på kursprogrammet!

Köp en kurs i julklapp till dig själv eller någon du bryr dig om!

// Birgitta

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

17 311Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.