Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

I en liten värld..

Den sista tidens turbulens i SSRK har knappast undgått någon.
Det är ledsamt med splittringar och kotterier, det är tråkigt med grupperingar och kuppbeteenden. Ännu tristare när det är inom jakthundsleden det sker och så helt i onödan splittrar en grupp som borde hålla samman. Man kan välja två sätt.
Det ena är hemlighetsmakeri, feghet och en påföljande kupp. Det andra är öppna kort och rakryggade diskussioner/tillkännagivanden. Här valde man det första och det har naturligtvis fått en del tråkiga konsekvenser.
Jag känner att jag vill tillrättalägga några saker som felaktigt har påståtts under tiden före och efter FM.
Det har aldrig förekommit några diskusssioner i stryelsen eller några kommitteer om att “ta bort B-proven”. Det är så befängt att jag helt väljer att inte kommentera det vidare.
Alla beslut under året har fattas av hela styrelsen utan en enda reservation. Antalet VU-beslut har halverats jämfört med föregående verksamhetsårs VU-beslut.
Beslutet om Europacupen har inte varit SSRK HS.
Samtliga beslut har således fattats av hela styrelsen och i gott samarbete med kommitteerna. Jag har naturligtvis inte kunnat eller velat driva igenom egna frågor och förändringar utan stöd.

Anledningen att jag skriver här på plats är för att det fortsätter att komma felaktigheter till min kännedom om situationen.

Janne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11 877Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.