Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Lite ändringar i planerna, spännande sådana!

Vi har bestämt oss för att para Pontus och Allyce fina Meadowlark Water of Ae ( Red-Brodie) när hon löper. Hon får följa med Janne över till England nu den 11.11 när han kör och hon kommer att paras med Lee Hartis fina Flint, GBFTCH Troddenmills Beck and Call of Leacaz.
Om honom kan ni läsa här på länken. Flint är en hund som är behaglig på alla vis, vänlig och mild till sitt temperament och en väldigt kraftfull men mjuk hund att föra.

http://www.leacazgundogs.co.uk/ft-ch-troddenmills-beck-and-call-of-leacaz.html

Phoebe är en gul tik som har enormt fina egenskaper. Hon är jagad med sedan sex månaders ålder och hon tränas av Pontus och Allyce som äger henne. Jag hade henne under några veckor i somras när Pontus och Allyce var i USA och hon är en otroligt härlig hund i alla avseenden. Hon är lättförd och lättlärd, stark i jakten med otroligt lätt att finna vilt. Hon jagar med näsan i backen och har hjärnan med sig.
Hon går rakt och långt, är lätt att handla med stoppsignaler och tecken.
Här förväntar vi oss härliga jakthundar och gärna till er som också går på fågelprov. Jakt är dock alltid det viktigaste.

Phoebe har A höfter och 0-0 på armbågar.
Syskonen i Phoebe kull är jämna och härliga jakthundar med samma egenskaper som Phoebe själv.

Guns & Game Extra, aka Faye löper nu. Faye bor ju till vardags hos Mattias som jagar otroligt mycket med henne.
Här är hans egna ord om Faye:
“Faye är en mjuk,harmonisk och följsam hund. på alla sätt. Hon har en bra på och av knapp. När vi jagar är det 110% som gäller. vare sig det är fågeljakt, eftersök / trafikskadat klövilt eller bara jaktträning. Faye jagar ofta och mycket. Kommunala skyddsjakter, skyddsjakter hos bönder, apporterar allt vilt utan att tveka.Hon har även varit utomlands och jagat flertalet gånger.Hon är verkligen one of a kind! En riktigt rolig hund att jobba med!! Hemma är hon lugn och harmonisk, bryr sig inte om alla hästar som rider förbi.Våra barn 4 och 6 år kan när som helst ta med henne ut och gå eller träna med henne. En riktigt härlig familje hund som verkligen ger kärlek och energi till familjen! Så kortfattat om Faye…. Man får bara en sådan hund en gång i livet!

Hon kommer att paras med Charlotte Rasmussens fina Eico som jag tog till Sverige från Nordirland och som Charlotte köpte som valp.
Han heter Glenanne Nero i stamtavlan, är en balanserad lugn svart hane som Charlotte själv beskriver som läraktig, cool, vänlig och med arbetsegenskaperna i topp.
Han ser dessutom riktigt bra ut med fina proportioner och konstruktion för arbete.

Flye, Meadowlark Pro Patria, är också på väg över till oss här i England. Hennes planer kvarstår, hon skall paras med fina GBFTCH Artistryn Ulrich när hon väl börjar löpa.

Spännande tider väntar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11 251Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.