Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Morgonen den 14.7

Vaknar på Pendle Hill. Det regnar lite men det gör liksom ingenting. Efter lite kaffe tar vi oss an hundarna. Bitsy först, hon sköter sig fint.Mark and replacement. Hon har haft en liten down-period i samband med sitt första löp och jag har inte riktigt känt igen henne, hon har tappat självförtroende och därmed lite av den dådkraft och stil hon haft. Nu såg det bättre ut och jag tror att veckorna här gör henne gott.

Poppy och Meg tog vi sen. Marken är minst sagt utmanande och efter lite markeringar och replacement tog vi oss ner till ravinen med ormbunkshavet.
Poppy räds ingenting. Spikrakt upp för bergssidan i ormbunkar på 1,50 tuffar hon på. Ingen tendens att välja väg, ingen tvekan.
Hon är en otroligt fin hund. Meg skötte sig galant, inga bekymmer där.

Robban och Dave hämtade vi sedan och de fick samma upplägg som tikarna. Dave tvekar lite ibland när jag skjutit och kastat framåt och han ska gå helt blint bakom mig till en tennisboll. Det är naturliga faser att gå igenom för unga hundar och det måste lösas. Janne och Dave gjorde det också men han ska bli säkrare i de lägena. Att skicka honom bara helt blint går kanonbra, det är lättare för honom.

Sen fick spanielhundarna sitt, men då stod jag i duschen. Snart kommer Katarina och Annika, vi ska först till Clitheroe och handla lite!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11 020Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.