Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Och så lite gamla bilder från tävlingar genom åren!

FTW Golden Vale Gundog Club A-Prov_Toppeladugard_110924_077 Birgitta och Janne i samma open trial i Ballyarthur

Birgitta och Will, vinnare Open Stake i Golden Vale Gundog Club, 2011

Birgitta och Will, vinnare Open Stake i Golden Vale Gundog Club, 2011

G4A4481 G4A4073 hussepete will Will4 lag3 sweden parad7pristagare morgondag1 vinnaren trialdog jag-5B1-5D skipper 20094elite skylt DSC_4119 tar11Många fina minnen från prov hemma och utomlands har det blivit genom åren för oss, många fina minnen har vi samlat.

Resultaten har också funnits där, flattarna Gösta O´Flanagan Ostgotica och Tootsie Flaxarnas Cheer-Up som blev Flatmästare, labben Skipper aka Searover Meadowlark som blev B-provschampion, Nordisk mästare i lag och individuellt 2006, CERT  och många förstapris på A-prov. Skipper var två gånger med i laget till Europacupen, en gång som ordinarie och en gång som reserv. DKJCH SEJ(a)CH FTW OFTW Bierspool Blackbill of Lakedown, aka Will´s alla framgångar med 3 danska CERT, ett svenskt CERT otaliga CK:n, två gånger kvalificerad till Irländska Championshipet, Andrevinnare och fjärdevinnare på Danska Elitpröven för att nämna några meriter. Vi tävlade i svenska laget i Europacupen också. Bröderna Lakedown Tarw Du, 2vinnare med CK på Danskt vinnarklassprov, kvalificerad till Danskt Elitpröve, en 3rd och en CoM på Novice trial i The Kennel Club (Nordirland) och så broder Lakedown Diawl Bach, två danska CERT, flertalet CK, CERT i Sverige och FTW på Novice trial i The Kennel Club (Wales). Kayteens Star of Meadowlark, 3rd på Novice trial, kvalificerad till open på Irland, 4vinnare i Danmark i vinnarklass.willslottetC3-A5storp1C3-A5storpdeliv Jag har nog glömt att nämna en hel del här. Skrytsamt blev det kanske – men vi är stolta och glada över åren som varit och framgångarna vi fått ha med våra hundar.

tarbirgitta tar2 Birgitta_-2526_Dermot_2nd_Place-255B1-255D DSC_4091 champ4 champ5 champ6 champ3 DSC_4037 finale opentrial cacit vp

3 kommentarer till Och så lite gamla bilder från tävlingar genom åren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12 898Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.