Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Onsdag

Som en medelhavssemester kan vi likna första veckan. Solen strålar från klarblå himmel och vi har njutit för fulla drag. Men det finns baksidor. 

Det är alldeles galet torrt, de vilda djuren törstar, det ser ut att bli ett dåligt grouse-år på grund av bristen på vätska till kycklingarna. 

Trettio grader varmt uppe i Skottland hör inte till vanligheterna. 

Veckans grupp kämpar i värmen, men de mest ambitiösa tränade även i dag, den lediga dagen, och vi var med dem och tränade omväxlande i dammarna och i den varma ljungen.

Hundarna går fint. Vic var med uppe i Settle på tisdagsträningen som Paul Stodgen tagit över efter Jim Swindlehursts frånfälle. Vi gick på en lång linje och fick markeringar i änden av linjen och så kallade replacements. Vic gick fot fint, helt tyst och stadig. Han klarade alla uppgifterna galant men jag vet ju vad jag måste fokusera på nu. 

I dag gick Poppy och Dave riktigt riktigt fint uppe vid ljungen och dammarna. Poppy gick i dag på helt blinda apporter utan skott, hon har inte varit där tidigare och skötte det kanon i värmen. Dave skötte sig också kanon, det ser superstabilt ut när Janne för honom! 

I morgon träffar vi Dave Latham för vår årliga träningsdag, alltid lika bra dag och i morgon hoppas jag få se hunden han har från oss, Meadowlark Big Rock of Fendawood. Jag har inte sett hunden sedan han åkte som valp, bara hört att det är en stor hane som Dave tycker mycket om. 

Självklart är det kul att han har en hund från oss, hoppas att han fortsätter vara nöjd med honom.

Han svart och är ur kullen INTFTCH Ragweed Travel of Craighorn och Meadowlark Barrow (GBFTCH Rumbleton Quicksilver- Meadowlark Afon Tywi). Han är fri på armbågar och höfter, ögon,yet och prcd-PRA Clear.

I går tittade vi självklart på fotboll, och drömmen slog in, Sverige möter Storbritannien i kvartsfinal i VM.

Det blir på lördag och det känns ju fantastiskt att vara på plats när det sker! 

Field trial- kalendern fylls nu och jag skriver in för hand i min kalender alla prov. Jag hoppas att min höst blir riktigt busy med många starter! 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11 033Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.