Sortera nyheterna
Arkiv
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Rapphöns i Lincolnshire

Horncastle i dag. Träffar en genomförkyld Henrik Vilendal för en dag i sockerbetor. Man kan ju fundera på hur olika vi prioriterar våra liv. En del reser till Kanarieöarna eller Thailand, en del går i sockerbetor i spöregn och blåst en hel dag. Och älskar det. Nåväl, det var vin och vatten. Robban går helt enkelt inte att känna igen. Han känns helt enkelt inte bra. Han är inte sjuk på något vis, han är bara i en bubbla.
Poppy har inte börjat löpa än, och går fint. Hon står rätt upp på bakbenen i betorna när jag visslar, tar grymt fina markeringar och en fin runner som second dog. Har jag tur håller hon över Yellow Labrador Clubs Novice trial den 19.9
Robban har en start den 21.9 på Lothian and Borders prov i Skottland.
Tack och lov kommer Janne den 20.9. Jag längtar efter honom alldeles jättemycket nu.
Får leta länge innan jag hittar ett B&B men letandet lönade sig. Ett underbart hus i utkanten av en by 20 minuter från rapphönsstället.
Efter en lång promenad i kväll kryper jag upp i den stora sängen med IPad och skriver här.
Funderar lite på allt skräpet där hemma. Vi begärde utträde ur JRK efter det extra årsmötet och förklarade att det kändes omöjligt att fortsätta i klubben efter den stämningen och fientligheten vi upplevde innan mötet och under det.
Ändå har vi fått ett brev där vi utesluts ur JRK. Flera medlemmar har fått samma brev. Jag skall skicka tillbaka stamtavlorna till SJR eftersom vi inte kommer att starta i klubben mer. Sorgligt är det, men det är också ytterligare en historia om skräcken och rädslan för förändring och konkurrens.
Jag hoppas att den nya klubben kan få blomstra i liten bädd till att börja med och att vi sedan kan bygga upp en liten klubb med ambitionerna att skapa riktigt bra hundprov för de som vill arbeta med hundar och vill satsa på att skapa prov på hög nivå. Både WT och field trials.
Och som vill arbeta tillsammans framåt. Hoppas vi ses i Swedish Gundog League och att vi får en fin klubb tillsammans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

8 727Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress