Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Sköna söndag!I dag har vi haft en skön dag tillsammans med hundarna. Vi åkte med hundarna ut till fina marker och tränade alla hundarna en och en.
Lilla Foxie fick första lektionen i hur man håller i en boll. Den nya tekniken skiljer sig en del från den gamla, som mest bestod i att vildsint kasta, studsa och tugga på bollen.Detta kombinerat med att lägga bort den lite överallt för att kolla in något annat kul och spännande. Den Nya Tekniken som Lilla Foxie inte tycker är lika Effektiv, består i att hålla den j…vla bollen helt stilla tills matte säger loss. Suger fett sa Foxie..
En annan värdelös idé är att gå brevid i kopplet Helt Stillsamt. Hur lätt är det när man är Helt Snabb och mest vill Susa runt i marken?

2 kommentarer till Sköna söndag!

  • Hej Foxie,dags att starta en anti hålla fast klubb. Här är det lika jävligt. Leve friheten. Hälsningar från bästa väninnan Dottie som vägrar bli vuxen

  • Vi gör det ; bara att våga vägra låta sig hunsas. Bollar är faktiskt till för att STUDSA med, inte sitta stilla med den i munnen som en fjant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11 535Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.