Sortera nyheterna
Arkiv

Valpar i huset!

Min allra bästa tid – när huset är fullt av valpar!

Asta och Shadows valpar är ju fem veckor redan, tiden går så fort. De är inne på sin andra Axilur-kur.  De är stora, rejäla valpar med mamma Astas otroliga omsorg. En riktigt bra valptik är hon, så mån om sina ungar. Vädret är ju förbaskat kallt men de får komma ut när solen är framme i korta stunder. Det är så kallt i backen. Här behåller jag en gul hane själv, det är en för jäkla fin kull 🙂

De är döpta efter karaktärerna i sagan om Babar, en av mina favoritsagor.

Fiori och Blues valpar är tre veckor gamla i morgon och har i dag fått smaka Bozita Mother Puppy första gången till deras stora lycka. De är ju nio stycken, också rejäla i storleken och påminner så mycket om pappa Blue. De har börjat med sin första avmaskningskur med Axilur och är uppe och busar, de har upptäckt varandra och skuttar vingligt omkring. En fantastisk ålder. En gul tik kan vi tänka oss att släppa, ELLER en svart hane, en ska jag ha själv av dem.

De valparna föddes på Alla Hjärtans Dag så ett kärlekstema får det nästan bli…

Ess och Shadows valpar är två veckor på torsdag, åtta stycken fina valpar, gula och svarta. De var också rejält tilltagna i storlekarna när de föddes och utvecklas fint. På torsdag öppnar de ögonen och släpper in världen till sig.  I den här kullen finns ett par valpar som söker nya postnummer, en svart och en gul tikvalp samt en svart hane. Janne behåller själv hane i den här kullen, Ess är ju en fantastisk dotter till Janne all time favourite Red – SEJ(a)CH och det känns som att kullen blir jättebra.

Och fler valpar blir det!

Blues syster Sickan, Meadowlark Sussex Charmer är den som kommer härnäst. Hon är stor och väldigt dräktig så vi tror att det är en rejäl kull även där. Vilken valpvår vi får här på Björkåsen!

Läs mer under planerade kullar.

Blaze är inseminerad med GBOFTW Ffynongain Buzzard of Wauniago – och vi tror försiktigtvis att hon är dräktig.

Gunnerspeg Athena är parad med GBFTCH Arcklebear Caribou , men än vet vi inte om det har tagit.

Hör av er om ni är intresserade av att prata valp!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.