Sortera nyheterna
Arkiv

Halsted Gundog Academy

Äntligen har John och Nina kommit ut med sin egen kanal, Halsted Gundog Academy. Det finns många ute i etern som gör filmer i ämnet, det fanns en tid en hel dvd-serie om hur man skulle göra. Problemet är om böcker skrivs och filmer spelas in av någon som faktiskt inte tränat hundar till högsta nivå. Det krävs erfarenhet för att bli trovärdig.

Sedan finns det många skickliga erfarna handlers där ute som inte förmedlar sina kunskaper annat än när de håller kurser.

John och Nina Halsted är trovärdiga minst sagt. Filmerna beskriver på det mest ärliga sätt hur han gör. Man kan ta godbitarna ur kakan, man kan få nya ideer och man kan se dem om och om igen.

Jag rekommenderar verkligen att prenumerera på Halsted Gundog Academy. Det är värt 20 pund i månaden! Ideerna och inspirationen de förmedlar är suveränt helt enkelt!

www.halstedgundogacademy.co.uk

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.