Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Kursprogram 2020

 När du bokar en kurs hos oss ansvarar du själv för att utnyttja tillfällena. 8 ggr löper över ett år från startdatum om inget annat överenskommits.

Återbetalning för att du inte utnyttjat träningarna tillämpas inte. Om du vill, kan du sälja din plats till någon annan.
Anmälan till kurserna är bindande.

8 gånger i ny tappning med PT – långsiktig planering och kontakt 

– den individuella träningsplanen för Dig och Din hund
Vi gör upp Din egna skräddarsydda plan för Dig och Din hund. Konceptet startade jag för några år sedan och det har blivit en uppskattad kursform för väldigt många. Du tränar en timme ensam med mig eller Janne.

Vi erbjuder under året du har dina åtta gånger online-hjälp, fysiska träffar och uppföljningar. Privat eller i en mindre grupp som du väljer själv.Vi tror att kontinuitet är A och O i stället för ryckighet och förändringar i träningsmetodik under resans gång. Vi har många gånger under årens lopp visat våra resultat med egna hundar och tävlar på högsta nivå. Varje år uppdaterar vi oss genom träning med de bästa förarna i världen. Vi kan helt enkelt garantera kunskap och kompetens i träning av retrievers. Planen lägger vi gemensamt. Vi är flyttbara och kan med rätt planering ses från allra längst ner i söder till  Stockholmsområdet.

Priset är 6500 kr ink moms.

 

Dirigeringstrippel 2021 Janne och jag kör hårt med två grupper! 

2021 är tio-årsjubileum för dirigeringstrippeln – ett välkänt kurskoncept med vår

Två grupper om åtta  deltagare. Tre helger där vi jobbar stegvis med mycket hemläxa mellan helgerna. Om du vill ha en hund under kontroll som du kan lita på och låter sig styras när du så behöver, då är detta investeringen för dig. Vi tränar hundar för jakt och field trials och programmet är skapat för just det syftet. Vi samkör helgerna och ni kommer att träna för oss båda!

Sommarveckor i Sverige sommaren 2020 Träning på svenska

Instruktörer är jag och Janne!

Vecka 30, 31 och 32

Enstaka platser kvar.

För dig som har en väl grundtränad och styrbar hund.

Välkomna till en träningsvecka som vi lovar blir en alldeles makalös upplevelse i hundträning, svensk sommar och utveckling.

Bokning och prisuppgift endast via mail.

imageimage