Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Kursprogram 2020

 När du bokar en kurs hos oss ansvarar du själv för att utnyttja tillfällena. 8 ggr löper över ett år från startdatum om inget annat överenskommits.

Återbetalning för att du inte utnyttjat träningarna tillämpas inte. Om du vill, kan du sälja din plats till någon annan.
Anmälan till kurserna är bindande.

PT – långsiktig planering och kontakt.

Vi erbjuder online-hjälp, fysiska träffar och uppföljningar. Privat eller i en mindre grupp som du väljer själv. Vi tänker oss perspektivet ett till två år. Vi tror att kontinuitet är A och O i stället för ryckighet och förändringar i träningsmetodik under resans gång. Vi har många gånger under årens lopp visat våra resultat med egna hundar och tävlar på högsta nivå. Varje år uppdaterar vi oss genom träning med de bästa förarna i världen. Vi kan helt enkelt garantera kunskap och kompetens i träning av retrievers. Planen lägger vi gemensamt. Vi är flyttbara och kan med rätt planering ses från allra längst ner i söder till  Stockholmsområdet.

8 gånger – den individuella träningsplanen för Dig och Din hund
Vi gör upp Din egna skräddarsydda plan för Dig och Din hund. Konceptet startade jag för några år sedan och det haj  r blivit en uppskattad kursform för väldigt många. Du tränar en timme ensam med mig eller Janne.

Klippkortet kostar 5500  kr inkl. moms. 

 

Dirigeringstrippel 2020 Janne och jag kör hårt med två grupper! 

Två grupper om sex deltagare. Tre helger där vi jobbar stegvis med mycket hemläxa mellan helgerna. Om du vill ha en hund under kontroll som du kan lita på och låter sig styras när du så behöver, då är detta investeringen för dig. Vi tränar hundar för jakt och field trials och programmet är skapat för just det syftet. Vi samkör helgerna och ni kommer att träna för oss båda!

4-5.4

9-10.5

6-7.6

Kursen kostar 8000 kr inklusive moms för tre helger. Hundvänligt boende finns hos oss på B&B att boka.

Res till England med oss i sommar! 

Janne och jag har beslutat att anordna träningsveckor i UK. Fantastiska marker, otrolig miljö och instruktörer på svenska och någon eller några brittiska gästinstruktörer. Vi ordnar boende med hög trivselfaktor och garanterar engagemang för varje enskilt ekipage.

Walk up dagar i vår

Lägg upp en plan. Bestäm dig för att 2020 ska bli det året du satar på field trials.

Kvalitetsträning i Skåne för walkup och drivna prov.

Walk up och driver, träning med struktur och plan. Regler och kunskap om bedömning ingår.
Vi arbetar efter engelska regler.
Skott varje gång.
Din hund skall kunna apportera och lämna i hand, kunna stoppas och ta tecken, vara följsam och du ska ha som klar ambition att starta på Novice/Open 2020. Vi varierar svårighetsgraden beroende på din hunds nivå.
Vi börjar i mars.
Sex tillfällen.Pris 8000 kr ink moms
max 12 deltagare två instruktörer Janne och Birgitta

21-22/5 Träna för laguttagning Anglesey med SGL! Vad krävs, vad ska man träna på, tänka på och hur tränar man inför det och andra lagtävlingar

Prislapp – 2400 kr ink moms.

Lancashire och Yorkshire sommar 2020 Träning på svenska

Instruktörer är jag och Janne!

Vecka 30, 31 och 32

Enstaka platser kvar.

För dig som har en väl grundtränad och styrbar hund.

Välkomna till en träningsvecka som vi lovar blir en alldeles makalös upplevelse i hundträning, natur och utveckling.

Man checkar in i boendet i North Yorkshire, på lördagen.

Ni blir anvisade era boenden i en för området typisk liten by som heter Rathmell.

Boendet är fullt utrustat med tvättmaskin, diskmaskin, grill mm mm. Man kan laga sin mat och njuta hemma varenda kväll om man vill.Hund är välkommet i boendet, dock inte i möblerna och sängarna.

Nära ligger Settle som har pubar att erbjuda om man så önskar. På torsdagskvällarna spelas det folkmusik live på The Golden Lion, väl värt ett besök.

Ni tränar måndag och tisdag, är lediga onsdag (låt hundarna vila!!) för sightseeing, shopping eller bara slappande och vila. Torsdag och fredag tränar ni igen och kaninjakten är på lördagen. Den kommer att vara i Skottland eller Yorkshire beroende på kanintillgången.

Alla fyra dummiedagar ingår lunch ute i markerna och ett glas bubbel eller två. Trivselfaktorn är hög!

Man checkar ut söndagen efter kaninjakten och önskar då genast att man fick stanna kvar för alltid.

Bokning och prisuppgift endast via mail.

imageimage