Sortera nyheterna
Arkiv

Kursprogram 2022

 När du bokar en kurs hos oss ansvarar du själv för att utnyttja tillfällena.

8 ggr löper över ett år från startdatum om inget annat överenskommits. Priset är 6500 SEK

Återbetalning för att du inte utnyttjat träningarna tillämpas inte. Om du vill, kan du sälja din plats till någon annan.
Anmälan till kurserna är bindande.

2022 – träning som fungerar

GAMMAL FAVORIT I REPRIS – JAKTLYDNAD med start 4.1 kl 18.00 på Björkåsen! Du betalar 200 kr ink moms per gång, vi arbetar med följsamhet, hundtolerans och vändningar i en timme mellan 18.00-19.00 Du swishar varje gång på 1232258093

Rough shooting i januari – 8/1! Anmäl ditt intresse till oss. Vi tänker oss ett litet gäng som går en dag med stor trivsel, jakt och fina apporter. Om du önskar träna hund på många fåglar är det här helt fel för dig.

Den 15-16/1  OBS ÄNDRAT DATUM kör vi teorikursen från valp till unghund – en mycket uppskattad kurs i hur man gör det första året! En ”nödvändig” kurs för dig som har valp. Du kan vara med på Teams om du vill – det fungerar mycket bra!

Boende finns hos oss att boka.

Frukost, lunch och fika ingår i priset 3500 kr ink moms. Om du är med på Teams är priset 3000 kr ink moms

29-30/1

Fortsättningen på valp till unghund – Unghundsträning är en konst, vad ska man lägga fokus på? Vad ingår i den där grunden alla pratar om? Vi går igenom allt under helgen. Lägg upp en plan, en rejäl checklista för dig och din unga hund. Fotgåendets konst – hur gör man?

Boende finns hos oss att boka. Frukost, lunch och fika ingår i priset 3500 kr ink moms. Om du är  med på teams 3000 ink moms.

Field trials 12-13/2

ALLT OM FIELD TRIALS  

Regler enligt brittiska Rules and regulations, scenarier, hur tränar man bäst och vad,  allt som kan hända hur det blir då. Det är en helt egen värld, en underbar och beroendeframkallande värld som blir roligare och bättre ju mer man förstår!Vi går igenom alla klasser, hur det går till, hur domaren dömer och vi ser på filmer. Mycket diskussioner och förhoppningsvis frågor och svar!

Boende finns hos oss på Björkåsen om Du vill ha hundvänligt B&B,  lunch och fika ingår!

Möjlighet att delta på Teams finns också såklart!

3000 kr ink moms på Teams, och 3500 kr ink moms på plats!

anmäl till meadowlark@live.se

 

WALK UP DAGAR i MARS och  APRIL

Vi kör Walk up Onsdagar i mars och april med start första Onsdagen i mars. 10.00-15.00

Sex tillfällen med skott, gå på linje, vändningar, markeringar och handling!

1500 kr per gång eller hela serien för 7000 kr ink moms!

 

Dirigeringstrippel 2022 Janne och jag kör hårt med två grupper! 

KURSEN ÄR FULL, ENDAST RESERVPLATSER TILLGÄNGLIGA

 

Gamla åtta gånger fortlöper för er som har kort, men vi jobbar på en förnyelse av upplägget som vi hoppas att ni ska ha glädje av! Den ska jag presentera inom kort.

VÅRVECKA OBS NYTILLAGD!! 
9-12/5 kör jag en intensivkurs för dig på väg från unghund och upp mot högre höjder!
Kursen riktar sig till Dig med tävlings och jaktambitioner och som är beredd att lägga tid och träning på att förbättras som handler och nå framgång på ett bättre sätt. Vi kör individanpassat och målinriktat. Mitt  mål är att köra hårt med er under veckan. Vi tränar på riktigt, inte succé med lyckade övningar utan träning där ni lär er att ta er vidare med inlärning, korrigering och riktiga framsteg.
Ni är ett begränsat antal deltagare. Åskådarplatser finns också.
Vi kör helpension och boende inkluderat. Anmäl till Birgitta meadowlark@live.se
Träna för Birgitta Staflund Wiberg!
KURSEN ÄR FULLTECKNAD MEN DET GÅR BRA ATT SÄTTA SIG PÅ RESERVLISTA
Sommarveckor 2022  –  Covid-anpassning
För några år sedan kom vi på konceptet sommarveckor i Storbritannien med retrieverträning. Det blev ett populärt sätt att tillbringa en vecka och få intensiv träning och utveckling.
Sommaren 2020 fick vi förlägga veckorna i Sverige på grund av Covid19 och på önskemål om att vi skulle hålla träningen själva fick det bli så. Det blev en riktigt bra lösning med mycket nöjda kunder!
Sommaren 2021 blev på samma vis, pandemin ser inte ut att släppa greppet om vår värld än på länge
Vecka 27, 28 och 29 kommer vi alltså att erbjuda träningsläger med Björkåsen som bas. Vi kommer att erbjuda varierad terräng, v.atten, staket och murar. Vi kommer att erbjuda handling och knickiga situationer att lösa. Vi kommer att erbjuda varje ekipage individuell träning. Inget kölappsystem med upplägg som alla skall genomföra alltså!
Vecka 27 UNGHUNDSVECKA är full. Reservplatser finns
Vi kör helpension med mat från lokal catering. Du checkar in söndag kväll och får lite bubbel och tapas. vi tränar måndag och tisdag, och har ledigt på onsdagen.
Torsdag och fredag kör vi träning igen och avslutar med tävlingar lördag. Stations-WT, lite walk up och gemensam avslutning.
v 28 är veckan för dig som har kommit halvvägs mellan unghund och fulltränad hund
Vi arbetar med handling, ledarskap, förtroende, stegen vidare och vi abetar tillsammans med hunden, så att inlärning och befästande av nästa steg består. Kursen är fulltecknad med du kan sätta upp dig som reserv
v 29  är träningsveckan för handling. Det handlar om dig som människa och handler. Hur blir det fel? Hur ändrar jag mitt meteende så agtt det blir rätt? Hur bygger jag upp en långsiktig arbetsplan med hunden?
Jobbig vecka för dig som handler – men värt varenda minut, inte minst för hunden! Veckan är fulltecknad men du kan sätta upp dig som reserv.

Storbritannien v 32 0ch 33

Vi reser till UK, Norra Yorkshire för att träna i magiska marker, få inspiration och uppleva hunden i sitt rätta element. Vi har hyrt fantastiska marker och
boende. Vi är sex personer i varje grupp och vi utlovar ett minne för livet! God stämning, individuellt anpassad träning , frukost och lunch ingår i priset och instruktörer som kommer att ge allt i engagemang och återkoppling! Eventuellt kan vi ha turen att få till en kaninjakt per grupp
v 32 finns en plats kvar
v33 finna en plats kvar
Maila mig på meadowlark@live.se
eller på Messenger
SMS fungerar också 0730937088
Övriga träningar bokas som privatträningar eller grupper på vardagar!
Hör av er till mig  om önskemål och priser!
Birgitta

image