Sortera nyheterna
Arkiv

Planerade kullar 2022-2023

Kombinationer som planeras under de närmaste 24 månaderna

 

Parade

Meadowlark Garstang Blue – Meadowlark White Queen.

Blue är en av mina absoluta favoriter. Mjuk, vänlig, snabb och angelägen om att göra rätt. Godmodigheten själv. Posh är en dotter till Poppys bror och vår Daves syster Annie. Här kombineras jaktlust och mod med förarvekhet och lättlärdhet. Hundar som ställer sig på bakbenen när man visslar på dem och terrängen är hög.

Valpning beräknas till mitten av januari.

GBFTCH Troddenmill Full Throttle of Leacaz paras runt den 3/12 med

Meadowlark Pro Patria. Flye är syster till vår Poppy. De är väldigt lika. Flye är kvick, vänlig, stabil, modig. Temperamentet precis som på Poppy. Som det ska vara helt enkelt. Inga knepigheter alls. Älskar barnbarnen och är vänlig mot alla hundar.

Tod har lämnat väldigt starka leder på sina avkommor och är mycket använd i avel. Han är stor och rejäl. En riktig labrador helt enkelt

Gunnersperg Athena  (GBFTCH Brocklebank Navigator of Chatsworth – GBOFTW Drakeshead Casey ) – GBFTCH Meadowlark Big Rock of Fendawood

Kit inköptes för avel av Simon Capstick, , hon har en grym stamtavla på pappret och i verkligheten. Tre sysko har vunnit Novive trials och hennes bror Apollo och mor tävlar på 2021 års championship. Rocky är ju vår egen uppfödning, en svårslaget balanserad stilig rejäl svart hane som redan gjort rejäla avtryck avelsmässigt i Storbritannien. Det skall bli fantastiskt roligt att använda honom på två tikar!

Nämligen också Meadowlark Owlette, en dotter till  vår nästa stolthet GBFTCH Meadowlark Humpty Dumpty och Meadowlark Salve Regina, ytterligare en syster till vår GBFTW Meadowlark Pergite, mest känd som Poppy.

Och Poppy förresten, GBFTW Meadowlark Pergite, tre awards i open FT i Storbritannien, två vinster på Allage stage och flera placeringar. Just nu vill jag para om henne med Meadowlark Garstang Blue men det beror lite på när hon löper. Hennes två söner med Blue är alldeles fantastiska. Vill så gärna ha en tik efter Poppy! Och Blues underbara mamma, GBFTAW Batmoors Artistis Pink som vi förlorade allt för tidigt är en tik jag vill ha kvar i mina linjer. Hennes field trial vid Pateley Bridge i Yorkshire där hon slogs med vad som måste varit ett hårstrå och blev 2nd är fortfarande mitt absolut bästa Field trialminne.

Meadowlark Bianca Castafiori, en dotter till fina Castlemans Tonga och Flye, Meadowlark Pro Patria. Fiori skall löpa i januari och kommer mest troligt att paras  med GBOFTW Ffynongain Buzzard of Wauniago, en insemination av den säd jag har kvar på Alfa Veta i Oxie.

Och så Harriet, Meadowlark Good Morning World ( GBOFTW 4th Championship 2019 Ffynongain Buzzard of Wauniago. Jag fann hennes ”superlike” i Jedburgh nära Scottish Borders. Han heter Troddenmill Gets Cracking at Meonvalley och ägs av skickliga Sarah Miles! Han kallas Brodie till vardags. Han är efter GBFTCH Jobeshills Guns of Navarone och GBFTW  Tayfordwoods Gingema With Troddenmills. Han ha HD 0/0 och ED  0/0. Han är född 2017. Sarah vill själv ha en valp i kombinationen och det ser vi fram emot såklart.

 

 

Valparna är registrerade i SKK, dolda felsförsäkrade i Svedea, chipmärkta, vaccinerade och veterinärbesiktade vid leverans.

Förändringar i planeringen kan bli aktuellt med tanke på Covid19-situationen och möjligheten att resa.

Maila ditt intresse.

Priset för valparna inkluderar alltid moms. Vi driver vår verksamhet som aktiebolag.