Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Planerade kullar 2021

Kullar 2021 

Meadowlark Little Poppet skall ha en kull hos oss i vår. Triss är efter INT FTCH Ragweed Travel of Craighorn och Meadowlark Barrow, aka Kelly. Hon är en kullsyster till Dave Lathams GBFTCH Meadowlark Big Rock of Fendawood. Rocky som han kallas har bara en vinst kvar till GBFTCH. Tanken är att para henne med GBFTCH Troddenmill Full Throttle of Leacaz. Valparna blir gula. Triss inseminerades i mars månad med planerad valpning i maj.

Meadowlark White Queen  kommer att paras med Meadowlark Hartington Bomber under året.

Meadowlark Bianca Castafiori parades 23/3 med Miss Bossings Master of the House. 

I kombinationen tror vi på lättlärda, snabba och härliga hundar med stor jaktlust. Fiori är en trevlig och mentalt stabil tik men med mycket energi. Hon är lugnet själv inomhus men snabb som vinden ute. Gant är rätt och slätt en kopia av sin pappa Red, DKJCH DKFTCH SJ(a)CH GBFTW Lakedown Diawl Bach. Valpar väntas i slutet av maj med leverans runt den 20/7

Gunnerspeg Athena, aka Kit, kommer eventuellt att paras under året. Kit är en välstammad importtik som vi köpte av Simon Capstick just för linjerna. Hennes pappa är GBFTCH Brocklebank Navigator of Chatsworth och mamma är OFTW Drakeshaed Casey. Kit kommer att paras med GBFTAW Meadowlark Monkfish i sin första kull.

På senhösten/vintern parar vi Blues syster Meadowlark Sussex Charmer , aka Sickan. Hane ej bestämd ännu men jag har mina ideer. Vi vill först få se lite vad vi fått ut av en del kombinationer.

 

Vi föder upp hundar för jakt, jaktprov och träning. Vi fokuserar vår avel på jaktmeriter från field trials.

Mer information om planerade kullar och foton kommer snart!

Valparna är registrerade i SKK, dolda felsförsäkrade i Svedea, chipmärkta, vaccinerade och veterinärbesiktade vid leverans.

Förändringar i planeringen kan bli aktuellt med tanke på Covid19-situationen och möjligheten att resa.

Maila ditt intresse.

Priset för valparna i 2021 års kullar är 20.000 kr ink moms.