Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Planerade kullar 2020

Meadowlark River Dee är dräktig och valpar i mellandagarna. River Dee är en dotter till vår Red och Meadowlark Brodie. Hon är följsam och mjuk. Hon är en duktig jakthund och matte Sara har startat henne på working test och B-prov.

Hon är parad med Abergowans Conner, Camilla Bladins fina hund som vi hjälpte henne att hitta i Skottland för ett par år sedan. Han är en underbar hane som 2018 vann SGL’s mästerskap. Jag har en kull valpar efter honom sedan tidigare och jag tycker mycket om kullen.  Det blir svarta och gula valpar.

 

Meadowlark Ma Baker är parad med Meadowlark Morton och valpar i mitten av januari.

Ess – en snabb och stark tik med fina egenskaper. Hon är självlysande i sin aktion, alla britter som dömt henne på SGL prov har sagt samma sak – bara superlativer. Hon har 1 NKL B-prov och CoM på open WT SGL.

Vi valde Morr till henne. Morr har lämnat fina friska avkommor och är en behagligt cool hund. Han har CK på a-prov i SSRK men är ”bara” jakthund nu för tiden. Svarta och gula valpar blir det även i den här kombinationen!

GBFTW Meadowlark Pergite är parad med GBFTCH Meadowlark Humpty Dumpty.

Poppy och Bertie behöver inte så mycket presentation. Jag har använt Bertie på Poppys syster Gina och blev mycket nöjd med det jag såg på valpträffen, så jag hoppas att vi kan få lika fina valpar i den här kullen!

Svarta och gula valpar väntas i februari.

Meadowlark Per Aspera ad Astra paras när hon löper med FTAW Kayteens Star of Meadowlark aka Paddy. Yellow är syster till Poppy och Flye, en riktig pojkflicka med stor viltfinnarförmåga och mod. Yellow har två riktigt bra kullar efter sig sedan tidigare!

Paddy var min hund men fick en ful ryggskada som vi inte hittade adekvat behandling till i Sverige. Hjälpen fanns på Jylland i Danmark men behövdes ofta, var fjortonde dag. Min uppfödarkollega Pernille Lillevang som bor där fick köpa honom och har sett till att han fått den behandling han behövde och han har ett fantastiskt liv där. Paddy är en av de finaste hundarna jag ägt. Ett riktigt field trial temperament, otroligt cool. Vänligheten skälv, stabil och trygg. Han har lämnat friska följsamma och lätt-tränade valpar efter sig!

I kullen blir det bara gula valpar!

Vi har fina kombinationer på gång och är så glad över den kvalitet vi har i kenneln nu.

Valparna kostar 17.000 SEK ink moms 

Välkomna till oss med förfrågningar.