Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Planerade kullar 2020

Nu är Drumgoose Diawl Bach (Annie) parad med GBFTAW Meadowlark Monkfish aka Robban. Robban har placeringar på brittiska och danska FT (såväl RJK och 1 åpen A DRK). Han har vunnit ett FT i JRK. Han har lämnat friska och trevliga avkommor.

Robban är efter GBFTW SEJ(a)CH DKJCH DKFTCH Lakedown Diawl Bach och SEJCH Meadowlark Final Runner.
Annie är efter IEFTCH Watergreen Hunter och Smirnoff Teal, mor till bla IEFTCH The Newcam Boss. Hon är också syster till våran Dave som har en rad fina field trial meriter i Storbritannien, med award från 2-dagars Open som bäst.
Annie har två riktigt fina kullar efter sig. Hon är en mjuk, känslig och följsam tik med riktigt fina egenskaper.
Valpar i slutet av juni med leverans i slutet av augusti!

GBFTW Meadowlark Pergite , aka Poppy paras när hon löper i maj. Poppy paras med  GBFTCH Meadowlark Humpty Dumpty, den första svenska hunden som erövrat titeln och tävlat på det brittiska championshipet.

Det är en unik kombination mellan två svenska individer som gjort fantastiska resultat i konkurrens med världens bästa hundar och förare. Att vi fött upp dem båda och har järnkoll på vad som finns bakom dem är en styrka och trygghet för både oss och valpköparna.

I slutet av året parar vi Meadowlark per Aspera ad Astra med Meadowlark Manannan McLir. Mer information om den kullen kommer snart.

Valparna kostar 17.000 och 18.000 SEK ink moms beroende på kombination