Sortera nyheterna
Arkiv

Planerade kullar 2023

Meadowlark Bianca Castafiori är parad med vår egen fina GBFTW Meadowlark Garstang Blue.

Fiori är ordentligt dräktig och väntas valpa den 15 februari. Fiori bor hos Monica Ahnfeldt och är en alldeles utmärkt jakthund. Cool lugn och fast i skytte, och jobbar sedan på med oförtruten energi. GBFTW Meadowlark Garstang Blue borde inte behöva ytterligare presentation, våran Blue, min favorit, min reinkarnation av Will. Han är vänlig, cool, stabil och en riktig maskin, väjer inte för något i land eller på vatten. En otrolig viltfinnare. En riktig superstar!

Vi har parat Kentwone Cinnamon Shadow med Meadowlark Ma Baker, en Red-dotter ur en kull med fantastiska hundar, naturliga och otroligt kraftfulla. Riktig viltfinnarförmåga, alltså förmågan att ta upp löpa och bärga fågel som skadad sprungit undan.

Gunnerspeg Athena, våran Kit, löper nu (7/2). Kit kommer att paras med GBFTCH Arcklebear Caribou, en fantastiskt fin hane som ägs och förs av skickliga Clare Baker påwww.arcklebeargundogs.co.uk 

Kit kommer ur en kull där pappa GBFTCH Brocklebank Navigator of Chatsworth , ägare The Duchess of Devonshire deltagit fyra gånger på IGL Championship förd av John Halsted Jr och mamma Gilli, GBFTCH Drakeshead Casey kvalificerat sig två gånger förd av Simon Capstick.

Det är inte mindre än en GBFTCH och tre Novice FTW i Kits kull. Kit inköptes för avel hos oss och bor hos Anna Liljeros. Kit är svart.

Meadowlark Sussex Charmer, Blues syster som skulle ha inseminerats med OFTW Ffynongain Buzzard of Wauniago är i stället parad med våran Chap, Silvafern Black Night. Varför blev det då så?

Just de dagar Sickan skulle inseminerats var de enda dagarna som inseminerande klink hade stängt. En maximal otur. Sickan parades den 23/1 och valpar alltså runt den 20/3 med leverans i slutet av maj. Det blir såväl gula som svarta valpar!

I stället blev det så här: Meadowlark Luna Girl inseminerades med GBOFTW 4th IGL Championship 2019 Ffynongain Buzzard of Wauniago i den 1 februari.

Blaze är en svart välbyggd svart tik med glöd och fart. Hon är efter GBFTCH Meadowlark Humpty Dumpty (e DKFTCH GBFTW DKJCH SEJ(a)CH Lakedown Diawl Bach u Batmoors Leadhills Ale) och Meadowlark Salve Regina, en syster till Poppy som jag vågar påstå är minst lika bra som Poppy men som tyvärr inte tävlats och tränats till sin kapacitet. Här blir också fina svarta och gula valpar!

Valparna är registrerade i SKK, dolda felsförsäkrade i Svedea, chipmärkta, vaccinerade och veterinärbesiktade vid leverans. Vår uppfödning syftar till nervmässigt kyliga och stabila hundar som klarar press, håller fokus med bibehållen koncentration och därmed klarar field trials och jakt.

Maila eller ring och berätta  om ditt intresse.

Priset för valparna är 19.000 plus moms. Vi driver vår verksamhet som aktiebolag.