Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Planerade kullar 2019

Kullarna 2019 

Drumgoose Diawl Bach, vår gula Annie,  är parad med Meadowlark Memento Vivere   29/10 Memento Vivere kallas till vardags Tom och ägs av Marie Elebring. Tom är en av de absolut mest kompletta hundar jag sett, och han är dessutom egen uppfödning vilket är extra roligt. Han kommer ut kullen som gav oss, Poppy, Yellow, Gina och Flye bland andra. Tom är vänlig, har humor, är otroligt fokuserad, en stark markör, hörsam och dessutom en väldigt stilig labradorhane.Annie är syster till vår fina Drumgoose Klinkhammer och Liselott Fasths Drumgoose Connemara. Det är hundar med stor vilja att vara till lags, enkla att föra och träna. Duktiga och stencoola under jakt. Jag ser mycket fram emot även den här kombinationen. Valpar beräknas på nyårsafton!

Batmoors Artistic Pink är parad 11 november med GBFTCH Leacaz Rickey of  Caytonfell 

Hon är snabb, hörsam, modig, stark men är ändå ganska känslig. Man får ha fingertoppskänsla med Meg, hon är inte den lättaste av tikar utan kräver en duktig handler. Hon är ett fullblod helt enkelt.

Riley är därför ett perfect choice  till henne. Rileys avkommor är som han själv, lugna och med mycket kyla mellan öronen.

Meg är dräktig och valpar i mitten av januari. Svarta och gula valpar.8

Kull nr 3, parade 19/12, valpning mitten av februari med leverans mitten av april:

Meadowlark Pro Patria, ytterligare en av de fina avkommorna efter GBFTCH Kayteens Cruise och Meadowlark Kilkenn är parad med Castlemans Tonga, om honom läser ni nedan. Parningen skedde den 19/12 och valpning beräknas i mitten av februari med leverans av valpar i mitten av april.

Flye är snabb, energisk med stor arbetslust och viltfinnarförmåga. Hon är en vänlig stabil tik som matte Helena älskar att jobba med. Hon har etta på B-prov i NKL, men mattes engagemang ligger mer åt field trial hållet och de lär sig hela tiden mer via SGL´s verksamhet och träningsresa till UK.

Flye har en tidigare kull med GBFTCH Artistryn Ulrich, en kull som ser ut att ha blivit väldigt trevlig. Flye har samma naturlighet som syskonen, alla som ser dem kommenterar dem. De har verkligen kvalitet. Det blir bara svarta valpar i kullen.Matte Åsas egna ord om Tod

“Tod är en talangfull hane som gillar att ta i, jobbar hårt på jakter och inte väjer för tuff terräng eller kalla vatten. Samtidigt är han lätt att styra och vill alltid samarbeta. Han har varit mycket enkel för mig att träna som inte har så många års erfarenhet, jag har alltid upplevt honom som väldigt lättlärd och balanserad. Dessutom är han den enklaste och snällaste hund i vardagen. När jag reser med honom kopplar han av direkt i nya miljöer och är trygg och stadig mentalt.

Meadowlark Salve Regina kommer att paras under februari mars månad med leverans i juni-juli. Jag har  bestämt hane till henne, det blir  GBFTW Meadowlark Humpty Dumpty. Bertie som han kallas är min vän Katarina Ljungquists svarta hane efter vår Red och Katarinas George.Han är en genuint härlig hund, stabil och vänlig, kraftfull i arbete och klok. Han är en väldigt fin hund. DET bevisade han under field trial säsongen 2018 i UK med en 2nd och Gun’s Choice och sedan den efterlängtade vinsten i Novice på Clwyd Retriever Clubs Novice stake på Bryn-y-Pys. Nästa år satsar Katarina på open!

Gina är en syster till Poppy och gänget, ett litet kraftpaket med alla rätt mentalt och jaktligt. Jag har önskat att köpa tillbaka henne från Sven men det fick jag ett snabbt nej på 🙂 Hon är helt naturlig, stark och med ett otroligt driv i att finna.

Meadowlark Pergite, min fina Poppy, paras i december med Burrendale Fergie of  Caytonfell. 

Båda hundarna är brittiska FTW, Poppy med flera placeringar i open. Det är ett mycket stort intresse redan för kullen, men jag tror att systrarna lämnar precis lika bra som Poppy.

Fergie är en son till Riley, en svart hund med lite storlek och pappas hjärna , näsa och kyla. Mark Demaine behåller en hane ur kullen och jag kommer självklart också att behålla själv. Ytterligare två valpar skall till field trialhem i Storbrittannien.

Jag har så otroligt fina kombinationer på gång och är så glad över den kvalitet vi har i kenneln nu.

Valparna kostar 17-20.000 SEK ink moms beroende på kombination.

Välkomna till oss med förfrågningar!