Sortera nyheterna
Arkiv

Planerade kullar 2022-2023

Kombinationer som planeras under de närmaste 24 månaderna 

Gunnersperg Athena (GBFTCH Brocklebank Navigator of Chatsworth – GBOFTW Drakeshead Casey ) –Meadowlark Garstang Blue. 

Kit inköptes för avel av Simon Capstick, , hon har en grym stamtavla på pappret och i verkligheten. Tre syskon har vunnit Novice field trials i UK och hennes bror Apollo och mor tävlar på 2021 års Championship. Broder Apollo tog dessutom chansen på 2022´s första2-day qualifyer och är därmed redan kvalificerad till 2022 års IGL Championship. Kit är dräktig och vi väntar spånt på vad vi ska få i början av mars.

Meadowlark Garstang Blue, aka Blue är en av mina absoluta favoriter. Mjuk, vänlig, snabb och angelägen om att göra rätt. Godmodigheten själv. Och Blues underbara mamma, GBFTAW Batmoors Artistic Pink som vi förlorade allt för tidigt är en tik jag vill ha kvar i mina linjer. Hennes field trial vid Pateley Bridge i Yorkshire där hon slogs med vad som måste varit ett hårstrå och blev 2nd är fortfarande mitt absolut bästa Field trialminne. Posh är en dotter till Poppys bror och vår Daves syster Annie. Här kombineras jaktlust och mod med förarvekhet och lättlärdhet. Hundar som ställer sig på bakbenen när man visslar på dem och terrängen är hög.

Meadowlark Owlette, en dotter till  vår nästa stolthet GBFTCH Meadowlark Humpty Dumpty och Meadowlark Salve Regina, ytterligare en syster till vår flerfaldiga GBFTW Meadowlark Pergite, mest känd som Poppy. Hon parades den 24 Januari med GBFTCH Meadowlark Big Rock of Fendawood. Rockys pappa INT FTCH Ragweed Travel of Craighorn, en klassisk nedärvare som har lämnat två IGL Championshipvinnare och barnbarn som vunnit Championship och placerat sig tvåa. Vi är oerhört nöjda med kullen efter Ragweed Travel och Meadowlark Barrow. De allra namnkunnigaste uppfödarna i UK använder Rocky och

Och Poppy förresten, GBFTW Meadowlark Pergite, tre awards i open FT i Storbritannien, två vinster på Allage stage och flera placeringar. Just nu vill jag para henne med GBFTCH Meadowlark Big Rock of Fendawood i när hon löper i december 2022. Hennes två söner med Blue är alldeles fantastiska. Vill så gärna ha en tik efter Poppy! Rocky är ju vår egen uppfödning, en svårslaget balanserad stilig rejäl svart hane som redan gjort rejäla avtryck avelsmässigt i Storbritannien. Många av ”de stora” i UK har använt honom och många använder honom på nytt på grund av att de är så nöjda med hans avkommor. Det skall bli fantastiskt roligt att använda honom på två tikar!

Meadowlark Bianca Castafiori, en dotter till fina Castlemans Tonga och Flye, Meadowlark Pro Patria. Fiori löpte i januari och parades i Storbritannien  med en stilig och duktig herre vid namn GBOFTW Isleofman Gorse of Wylanbriar, en svart välbyggd hund med det klassiska temperamentet, den kalla hjärnan och naturliga viltfinnarförmågan. Förutom field trilas tillhör han Balcombes apporteringsteam och räds därmed inte rejäl björnbärsterräng, nässlor och stickiga buskar. Fiori är konstaterat dräktig och vi ser fram emot vad som döljer sig i hennes tjocka mage! Beräknad nedkomst 18 mars.

Harriet, Meadowlark Good Morning World (GBOFTW 4th Championship 2019 Ffynongain Buzzard of Wauniago). Jag fann hennes ”superlike” i Jedburgh nära Scottish Borders. Han heter Troddenmill Gets Cracking at Meonvalley och ägs av skickliga Sarah Miles! Han kallas Brodie till vardags. Han är efter GBFTCH Jobeshills Guns of Navarone och GBFTW  Tayfordwoods Gingema With Troddenmills. Han har BVA scoring HD 0/0 och ED  0/0. Han är född 2017. Sarah vill själv ha en valp i kombinationen och det ser vi fram emot såklart.

Meadowlark Made in Heaven HD A och ED 0-0 (Meadowlark Memento Vivere  HD A ED 0-0 – Drumgoose Diawl Bach HD A HD 0-0) löper i februari och är parad den 17/2 med Miss Bossings Master of the House ( HD B ED 0-0)

Valparna är registrerade i SKK, dolda felsförsäkrade i Svedea, chipmärkta, vaccinerade och veterinärbesiktade vid leverans. Vår uppfödning syftar till nervmässigt kyliga hundar som klarar fokus, koncentration och därmed field trials och jakt.

Maila ditt intresse.

Priset för valparna är 19.000 plus moms. Vi driver vår verksamhet som aktiebolag.