Sortera nyheterna
Arkiv

På väg hem – äntligen efter dryga fyra månader.

Fyra och en halv månads frånvaro är snart över. Jag har ett domaruppdrag kvar och sedan är det hemresa. Hur sammanfattar man resan?

Slitsamt, jobbbigt, ständigt resande, tränande, rastande av hundar, lagande av bilar, köp av hund, planerande, mer träning, prov, och ännu fler prov, dåliga lottningar, reservplatser, hemlängtan och hemmakänsla, allt i ett.

Också underbart, utvecklande, lärorikt, roligt, fina äventyr tillsammans, diskussioner, planerande och fantastiska upplevelser. Vi gör upp planer för framtiden och verksamheten, kombinationer och kurser. Vi skapar nya minnen tillsammans.

IGL på Drumlanrig är ett minne där vi hjälpte John och Nina att hålla hundar, han kvalificerade sex hundar vilket på ett sätt är fantastiskt och otroligt men på ett annat naturligtvis besvärligt och komplicerat. Vi var fyra som hjälptes åt, John själv var i princip konstant i linjen i tre dagar.

Vi försöker hela tiden förnya oss samtidigt som vi konsoliderar verksamheten. Vi ses snart! Här kommer bilder från IGL!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.