Sortera nyheterna
Arkiv

Kursverksamheten och priser 2024

 

Kursverksamheten är en av de största verksamheterna på Meadowlark Gundogs AB.

Tillsammans har vi  80 års erfarenhet av träning av retriever.  Vi är aktiva, tränar och tävlar, håller ständigt oss påfyllda genom att träna, tävla och konkurrera  i Storbritannien med de allra bästa.

Vi har privatträningar, mindre grupper, weekend-träningar och träning i skarpt läge under jakt. Vi arrangerar resor utomlands i retrieverjaktens tecken.
Vi har återkommande unghundsträningar och jaktlydnadskurser under året – mycket uppskattade former av utbildning för en ung jakthund. Vi arrangerar sommarveckor.

Allehanda jakthundsraser kommer på jaktlydnadskursen – det är viktigt för så väl gråhund, vorsteh och terrier att fungera i lydnadsdelarna. Det är så mycket roligare att jaga med en lydig hund!

På Björkåsen erbjuder vi fantastiska träningsmarker, såväl vatten som land. Hagarna utanför erbjuder allt man behöver från ung till färdigutbildad hund. Boende ”on site” erbjuds på det Björkåsen B&B, ett hundvänligt fräscht boende med fiber, TV och fräscha lokaler.

Vi skäddarsyr lösningar för kurser. Det kan gälla kennelträffar, rasklubbar, avdelningar eller privata grupper.

Vi håller gärna föredrag och berättar om vår syn på hundar och dressyr, om ledarskap i ordets rätta bemärkelse. Vi håller också kurser på Teams online om så önskas. Då spelar ju avståndet ingen roll!

Vi tar också emot hundar för träning – maila förfrågan och begär offert.
Alla priser för kursverksamheten inkluderar moms och ansvarsförsäkring.
Anmälan till kurser är bindande och du säljer själv din plats vid förhinder.

Prislista 2024

Privatlektion en person en timme 1000 kr
Coachningsserie (en träningsserie av åtta lektioner med träningsplan) 7500 kr
2 personer en timme 600 kr per person
2 personer två timmar 1000 kr per person
2 personer tre timmar 1200 kr per person

Större grupper heldag be om offert beroende på träningens inriktning.

Samtliga priser är inklusive moms

Vid avbokning av kurs hos oss gäller detta:

Din kursanmälan är bindande vilket innebär att du oavsett anledning är betalningsskyldig för hela kursavgiften om du bokar av kursen.

Vid anmälan  till någon av våra kurser fakturerar vi en delbetalning som garanterar din plats. Om du får förhinder hör du av dig till oss först, om reservlista finns sätter vi in reserv. Om vi inte har namn på reservlista kan du sälja din plats till någon annan som uppfyller kraven och profilen  för kursen .

Förhinder meddelas snarast via mail. Löptik får inte delta på kurserna, men du kan själv delta utan hund på din bokade plats.

Påbörjad kurs återbetalas ej och du kan heller inte sälja resterande kurstillfällen till någon annan.

8 ggr

Kortet gäller i 12 månader från inköpsdatum om ingenting annat överenskommits.  Kortet är personligt och kan inte överlåtas.

Sommarveckor i Moheda

Priset är all inclusive och gäller även om du väljer att ha boende hemma eller någon annan stans.

Veterinärintyg gäller inte hos oss.

 

2 comments on “Kursverksamheten och priser 2024

 1. Hej Birgitta !
  Efter att ha läst din artikel om ledarskap och hört lovord från Matilda skulle jag vilja höra mig för om att få hjälp av dig inom jaktträningen.
  Jag äger kullbrodern till Matilda Martinsons hund Freddie, och började träna lite apportering med honom när han var 2 år. På senare år har mina ambitioner inom jakten höjts och jag skulle så gärna vilja starta på prov med honom. Vi har haft lite problem gällande avlämningar och att han inte velat ta vilt eller försökt äta upp änder, något jag har fått kämpa med en hel del för att försöka få bort.
  Jag vill väldigt gärna utvecklas inom jaktbiten, o då tänkte höra om det finns tid att antingen få komma o träna hos dig eller om du kan komma hit, förstås mot ersättning!, och kanske hålla en träningsdag för fler än mig?
  då jag vet att du har mycket att stå i nu tänkte jag att detta kanske kunde bli aktuellt nästa år tidig vår?
  Hojta till om du känner att du vill/har tid !

  MVH Lisa Stjernström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.