Sortera nyheterna
Arkiv
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Planerade kullar 2017-2018

Hösten 2017
Drumgoose Diawl Bach, syster till fina bröderna Drumgoose Connemara och Drumgoose Klinkhammer. Min tanke just nu är att para henne med Robban, Meadowlark Monkfish.Robban är en väldigt svårkritiserad hund. Han har ett älskvärt sätt, alltid glad och vänlig. Han kommer lätt överens med alla såväl två som fyrbenta.
Annie är som brorsorna. Spontan, lättlärd, stilfull, näsa utöver det vanliga och otroligt vänliga. De är halvsyskon med Billy Lundys Roxy, INTFTCH The Newcam Boss, med samma mamma och med samma hane i andra generation som är Roxys pappa, INT FTCH Marranscar Blackcap.
Annie är startat en gång på B-prov där hon missade lite på en vattenmarkering i vassen, fick ett andrapris med fin kritik.
Annie kom till oss 15 månader gammal från Billy Lundy.
Batmoors Argus Finch Batmoors Argus Finch[/caption

Meadowlark Pro Patria kommer att paras under hösten/vintern.
Flye är Poppy och Yellows syster, ur kullen med GBFTCH Kayteens Cruise och Meadowlark Kilkenny. Flye är väldigt lik min Poppy i allt hon gör, en kanonhärlig tik med allt placerat på rätt ställen. Flye ägs av Helena Bäck i Linköping som är snäll och låter oss leasa in henne.
Mina tankar är att para henne i Storbritannien med GBFTCH Artistryn Ulrich, en ung hane som blev FTCH som tvååring, dubbelkvalificerad till IGL två år i rad, nu på Ampton var han med till dag tre.Han är ägd och uppfödd av David Field.
Han är Clear för prcd-PRA, CNM och SD2. Det blir bara gula valpar.

Flye är självklart fri på höfter och ögon och hon är ögonlyst utan anmärkning. Hon har etta i NKL på B-prov och kommer att fortsätta startas under 2017.


Batmoors Artistic Pink, Meg, kommer att paras i december. Förhoppningen är att finna mr Right i Storbritannien men ännu är ingenting spikat.
Vill helst ha en svart hane till henne och vi tittar för fullt på bra alternativ till duktiga Meg.

Meadowlark Pergite kommer att paras med Leacaz Ricky of Claytonfell. Jag har inte ännu bestämt när, det beror på löp och hur det går för henne nu i höst i UK.
Hon har hittills fått en tredjeplacering på Yellow Labrador Clubs Novice trial i Barston.

Meadowlark Kilkenny Kommer förmodligen att paras med våran Dave, Drumgoose Klinkhammer. Gula valpar planeras.

Kontakta oss för mer information!