Sortera nyheterna
Arkiv
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Planerade kullar 2017-2018

Under sommaren 2017 parar vi Poppys syster Yellow, Meadowlark per Aspera ad Astra med Batmoors Argus Filch, en son till Batmoors Leadhills Mennock och GBFTCH Eastdale Harry. Felix är snabb och stilfull, men är mjuk och har lätt till samarbete.
Will är morfar till honom och bakgrunden är frisk, stark, viltfinnande och lättförda. Mentalt stabila och vänliga hundar.
Yellow är en stark tik med stor motor och egen vilja, en riktig pojkflicka.
Hon är uppmärksam och villig att göra rätt, en ärlig och härlig tik. Är så glad att hon kom tillbaka till oss.
OBS – Yellow och Felix är parade den 12.7!
Valpar väntas runt den 13.9 med leverans runt den 8.11!

I augusti paras också Annie,
Drumgoose Diawl Bach, syster till fina bröderna Drumgoose Connemara och Drumgoose Klinkhammer. Min tanke just nu är att para henne med Robban, Meadowlark Monkfish. Hon kommer att paras med Meadowlark Monkfish, vår egen Robban. Robban är en väldigt svårkritiserad hund. Han har ett älskvärt sätt, alltid glad och vänlig. Han kommer lätt överens med alla såväl två som fyrbenta.
Annie är som brorsorna. Spontan, lättlärd, stilfull, näsa utöver det vanliga och otroligt vänliga. De är halvsyskon med Billy Lundhs Roxy, INTFTCH The Newcam Boss, med samma mamma och med samma hane i andra generation som är Roxys pappa, INT FTCH Marranscar Blackcap.
Annie löper bort sin B-provsstart men vi parar henne i stället nu. Valpar väntas med leverans strax före jul.
Annie kom till oss 15 månader gammal från Billy Lundy.
Batmoors Argus Finch Batmoors Argus Finch[/caption

Meadowlark Pro Patria kommer att paras under hösten/vintern.
Flye är Poppy och Yellows syster, ur kullen med GBFTCH Kayteens Cruise och Meadowlark Kilkenny. Flye är väldigt lik min Poppy i allt hon gör, en kanonhärlig tik med allt placerat på rätt ställen. Flye ägs av Helena Bäck i Linköping som är snäll och låter oss leasa in henne.
Mina tankar är att para henne i Storbritannien med GBFTCH Artistryn Ulrich, en ung hane som blev FTCH som tvååring, dubbelkvalificerad till IGL två år i rad, nu på Ampton var han med till dag tre.Han är ägd och uppfödd av David Field.
Han är Clear för prcd-PRA, CNM och SD2. Det blir bara gula valpar.

Flye är självklart fri på höfter och ögon och hon är ögonlyst utan anmärkning. Hon har etta i NKL på B-prov och kommer att fortsätta startas under 2017.


Kontakta oss för mer information!