Sortera nyheterna
Arkiv
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Planerade kullar 2018

Batmoors Artistic Pink, Meg, är parad på juldagen.
Hon parades med Mark Demaines hund GBFTCH Leacaz Ricky of Caytonfell
Riley är en fantastisk hund på alla vis.
Han är vänlig, klok, mild, cool, följsam och effektiv. Jagar fint, alltid inställd på att samarbeta.
Rileys mamma har en hög scoring på sin ena höft, och en del har undrat över den. Hon kördes över av en bil vid tio månaders med en frakturerad höft som resultat. Hon har titanskruvar i höftleden och allt om det kan Lee Hartis berätta. Riley själv har låg scoring och har lämnat friska avkommor.
Riley var trea på 2017 års Championship i Storbritannien.

Drumgoose Diawl Bach , fina Annie och syster til vår fina Dave, parades på julafton med Abergowans Conner Jake köpte jag in till Camilla Bladin Johansson under min höst i UK, en riktig kanonhund, ett fynd, en topphund kort och gott.
Det är en högintressant stam på kombinationen med Annie som är en snarlik kombination av INTFTCH The Newcam Boss, Billy Lundys supertik och Jake´s stamtavla. Det blir bara gula valpar och de föds i slutet av februari.

Meadowlark Kilkenny, mamma till den fina kullen efter GBFTCH Kayteens Cruise som gav oss Poppy, Flye, Gina, Tom m fl och en mycket lovande kull efter vår Red kommer att paras senare och kullen levereras först i juli.
Vi parar henne med GBFTCH Calderhey Adder, Mark Demaines svarta hane.
Det blir bara svarta valpar.
Sam som han kallades har lämnat fantastiskt många FTW efter sig och räknas som en mycket bra och säker nedärvare. Vi har sett många avkommor efter honom och blivit mycket imponerade.

Alla tre kombinationerna är lämpliga för dig som tittar efter det lilla extra såväl till hund som stamtavla.

Kontakta oss för mer information!