Sortera nyheterna
Arkiv
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Planerade kullar 2017-2018

2018

Valparna hos oss kostar 16.000 SEK ink moms

Vi har bestämt oss för att para Pontus och Allyce fina Meadowlark Water of Ae ( Red-Brodie) när hon löper. Hon får följa med Janne över till England nu den 11.11 när han kör och hon kommer att paras med Lee Hartis fina GBFTCH Troddenmill Beck and Call of Leacaz, aka Flint.
Om honom kan ni läsa här på länken. Flint är en hund som är behaglig på alla vis, vänlig och mild till sitt temperament och en väldigt kraftfull men mjuk hund att föra.

http://www.leacazgundogs.co.uk/ft-ch-troddenmills-beck-and-call-of-leacaz.html

Phoebe är en gul tik som har enormt fina egenskaper. Hon är jagad med sedan sex månaders ålder och hon tränas av Pontus och Allyce som äger henne. Jag hade henne under några veckor i somras när Pontus och Allyce var i USA och hon är en otroligt härlig hund i alla avseenden. Hon är lättförd och lättlärd, stark i jakten med otroligt lätt att finna vilt. Hon jagar med näsan i backen och har hjärnan med sig.
Hon går rakt och långt, är lätt att handla med stoppsignaler och tecken.
Här förväntar vi oss härliga jakthundar och gärna till er som också går på fågelprov. Jakt är dock alltid det viktigaste.

Phoebe har A höfter och 0-0 på armbågar.
Syskonen i Phoebe kull är jämna och härliga jakthundar med samma egenskaper som Phoebe själv.

Guns & Game Extra, aka Faye löper nu. Faye bor ju till vardags hos Mattias som jagar otroligt mycket med henne.
Här är hans egna ord om Faye:
”Faye är en mjuk,harmonisk och följsam hund. på alla sätt. Hon har en bra på och av knapp. När vi jagar är det 110% som gäller. vare sig det är fågeljakt, eftersök / trafikskadat klövilt eller bara jaktträning. Faye jagar ofta och mycket. Kommunala skyddsjakter, skyddsjakter hos bönder, apporterar allt vilt utan att tveka.Hon har även varit utomlands och jagat flertalet gånger.Hon är verkligen one of a kind! En riktigt rolig hund att jobba med!! Hemma är hon lugn och harmonisk, bryr sig inte om alla hästar som rider förbi.Våra barn 4 och 6 år kan när som helst ta med henne ut och gå eller träna med henne. En riktigt härlig familje hund som verkligen ger kärlek och energi till familjen! Så kortfattat om Faye…. Man får bara en sådan hund en gång i livet!

Hon är parad med Charlotte Rasmussens fina Eico som jag tog till Sverige från Nordirland och som Charlotte köpte som valp.
Han heter Glenanne Nero i stamtavlan, är en balanserad lugn svart hane som Charlotte själv beskriver som läraktig, cool, vänlig och med arbetsegenskaperna i topp.
Han ser dessutom riktigt bra ut med fina proportioner och konstruktion för arbete

Meadowlark Pro Patria kommer att paras under hösten/vintern.
Flye är Poppy och Yellows syster, ur kullen med GBFTCH Kayteens Cruise och Meadowlark Kilkenny. Flye är väldigt lik min Poppy i allt hon gör, en kanonhärlig tik med allt placerat på rätt ställen. Flye ägs av Helena Bäck i Linköping som är snäll och låter oss leasa in henne.
Mina tankar är att para henne i Storbritannien med GBFTCH Artistryn Ulrich, en ung hane som blev FTCH som tvååring, dubbelkvalificerad till IGL två år i rad, nu på Ampton var han med till dag tre.Han är ägd och uppfödd av David Field.
Han är Clear för prcd-PRA, CNM och SD2. Det blir bara gula valpar.

Flye är självklart fri på höfter och ögon och hon är ögonlyst utan anmärkning. Hon har etta i NKL på B-prov och kommer att fortsätta startas under 2017.


Batmoors Artistic Pink, Meg, kommer att paras i december. Förhoppningen är att finna mr Right i Storbritannien men ännu är ingenting spikat.

Meadowlark Kilkenny, mamma till den fina kullen efter GBFTCH Kayteens Cruise och en mycket lovande kull efter vår Red kommer att paras med GBFTCH Leacaz Ricky of Caytonfell, Riley.
Riley är en fantastisk hund på alla vis.
Han är vänlig, klok, mild, cool, följsam och effektiv. Jagar fint, alltid inställd på att samarbeta.
Rileys mamma har en hög scoring på sin ena höft, och en del har undrat över den. Hon kördes över av en bil vid tio månaders med en frakturernas höft som resultat. Hon har titanskruvar i höftleden och allt om det kan Lee Hartis berätta. Riley själv har låg scoring och har lämnat friska avkommor.

Kontakta oss för mer information!