Sortera nyheterna
Arkiv
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Planerade kullar 2017-2018

Under sommaren 2017 parar vi Poppys syster Yellow, Meadowlark per Aspera ad Astra med Batmoors Argus Filch, en son till Batmoors Leadhills Mennock och GBFTCH Eastdale Harry. Felix är snabb och stilfull, men är mjuk och har lätt till samarbete.
Will är morfar till honom och bakgrunden är frisk, stark, viltfinnande och lättförda. Mentalt stabila och vänliga hundar.
Yellow är en stark tik med stor motor och egen vilja, en riktig pojkflicka.
Hon är uppmärksam och villig att göra rätt, en ärlig och härlig tik. Är så glad att hon kom tillbaka till oss.

Batmoors Argus Finch Batmoors Argus Finch[/caption

Meadowlark Pro Patria kommer att paras under hösten/vintern.
Flye är Poppy och Yellows syster, ur kullen med GBFTCH Kayteens Cruise och Meadowlark Kilkenny. Flye är väldigt lik min Poppy i allt hon gör, en kanonhärlig tik med allt placerat på rätt ställen. Flye ägs av Helena Bäck i Linköping som är snäll och låter oss leasa in henne.
Mina tankar är att para henne i Storbritannien med GBFTCH Artistryn Ulrich, en ung hane som blev FTCH som tvååring, dubbelkvalificerad till IGL två år i rad, nu på Ampton var han med till dag tre.Han är ägd och uppfödd av David Field.
Han är Clear för prcd-PRA, CNM och SD2. Det blir bara gula valpar.

Flye är självklart fri på höfter och ögon och hon är ögonlyst utan anmärkning. Hon har etta i NKL på B-prov och kommer att fortsätta startas under 2017.


Under senhösten paras också Annie,
Drumgoose Diawl Bach, syster till fina bröderna Drumgoose Connemara och Drumgoose Klinkhammer. Min tanke just nu är att para henne med Robban, Meadowlark Monkfish. Det hänger på om jag kommer hem i tid från Englandsvistelsen med Robban.
En annan ide’ är att para henne i UK beroende på vad vi hittar för passande hane till henne. Hon är som brorsorna. Spontan, lättlärd, stilfull, näsor utöver det vanliga och otroligt vänliga. De är halvsyskon med Billy Lundhs Roxy, INTFTCH The Newcam Boss, med samma mamma och med samma hane i andra generation som är Oxys pappa, INT FTCH Marranscar Blackcap.
Hon kommer att startas på B-prov i sommar i DRK.
Annie kom till oss 15 månader gammal.

Kontakta oss för mer information!