Sortera nyheterna
Arkiv

Oktober gick – nu november.

Träningar, jakter, och prov avlöser varandra. Janne har haft bra starter och avslutat tre 2-dagarsprov med placeringar. Jag har haft färre starter och avslutat ett prov, men vilket prov!

Packington estate ligger utanför Coventry och har hållit Championship. Marken på Packington är legendarisk och med rätta. En av de tuffaste markerna i England. Standarden var galet hög, skyttet magiskt och duktiga domare. Åtta hundar avslutar provet, alla helt rena. John Halsted sa, ett av de bästa prov jag startat på, jag har startat på Championship som varit enklare än det här.

Blue var skinande ren men hade ingenting extra, ingen runner, ingen eye wipe. CoM blev det tillsammans med tre andra förutom placeringarna 1-4. Ett oförglömligt prov. Ett som jag kommer att minnas länge!

Nu har vi några prov kvar, jag är nu i Skottland för att starta på ett prov i morgon i närheten av Perth. Sedan Championship och sen två domaruppdrag. Sedan hem till Sverige efter en lång höst! Sedan börjar ett nytt år med kurser, träningar och kullar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.