Sortera nyheterna
Arkiv

Dagar på grouse, rapphöns och lite annat!

Säsongen är i gång. Vi har jakter flera dagar i veckan. Något som är fantastiskt häpnadsväckande är alla de som stolt kommer fram för att visa sina Rockyavkommor.

Så mycket beröm för hans avkommor är naturligtvis fantastiskt för en uppfödare. Rejäla, stiliga, coola, viltfinnare, friska, trevliga, lovorden är många.  Många riktigt duktiga handlers har Rockyavkommor och kommer att starta dem på field trials. Rocky kvalificerade sig ju på säsongens första tvådagars open med en övertygande seger. Han avslutade provet med en runner som tydligen var något utöver det mesta.

Vi kommer att använda Rocky själva igen. Att vara en fin hund är en sak, att vara en stark nedärvare en annan. Därför är det extra roligt att Rocky är båda i samma paket!

Både Janne och jag har nu en start var, och kanske är det lite tidigt. Blue behöver mycket mer dagar på vilt i så här viltrika marker, han störs lätt av all vittring och har svårt att sortera.

Gant går också lite ojämnt men vi tar de starter vi får så vi kommer i gång.

Jag på Ampton och Janne på Emblehope samma dag. Så jag tar en tur till Julia Reed och Janne upp till Northumberland den 17/9!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.