Sortera nyheterna
Arkiv

Irland

Efter en 36 timmars maratonresa är vi hos Keith Mathews på Copperbirch kennels där vi bor i en liten egen stuga under vår tid här. Vi har varit utan mobiltäckning och nät sen vi kom, därav tystnaden. Vi har det toppen så klart, och har hunnit med första starten här på Nordirand. Ingen lycka alls för mig och Keith, Katarina åkte ut på sin tredje fågel och var därmed bäst av oss tre. Det var ett tvådagars prov i Craigavon Gundog Club, en qualifyer för IGL.

Nya tag väntar til veckan där jag hoppas starta två open stakes tisdag och onsdag.
Katarina startade Kate för att det fattades hundar till start med många sena återbud.
Vi tränar i jättefina marker och sover som stockar vid nio halv tio varje kväll , man blir trött av att vara ute hela dagarna!
Vi hoppas kunna vara uppkopplade lite mer nu , och kunna sätta in bilder från vår resa!
I dag ska vi para Meadowlark Afon Tywi med GBFTCH Rumbleton Quickilver. Vi hoppas det går bra och att vi får fina valpar. Tywi är en underbar tik, så härligt att lära känna henne på vår resa. Superstabil och trygg , inga konstigheter alls!

2 comments on “Irland

  1. Lycka till med parningen och kommande starter. Vad härligt att få träna på Irländska marker. Hälsa Keith, Katarina och pussa på era fina vovsingar.
    Kram
    Jill och Peter

  2. Skönt att resan gick bra. Hoppas det går bättre på nästa prov. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.