Sortera nyheterna
Arkiv

Lottningar

Normalt sett när jag är här är det mörka moln när det gäller lottningar. I år kan jag inte klaga så här långt. Blue behövde en start för att vinna. Åh, tänker ni, så otroligt skickliga Birgitta och Blue är. Jo visst har vi förberett oss. Absolut. Men man ska ha rätt nummer i slumpens lotteri, så att rätt fåglar kommer till dig. Janne har nu tre starter med Gant och en med Vic. Och Dave och jag har tre 2-dayers och jag har avbokat en 1-dagars open. Vi är medlemmar i 77 klubbar så självklart har vi ökade chanser till starter och i år kan jag verkligen inte klaga.

Stursk är jag och har anmält Blue till open…

Vi har satsat mycket på jaktdagar under september, ett måste för att klara tidiga prov. I morgon åker vi till Hyfly och har ytterligare en ny dag innan fredagens prov. Janne till Skottland och jag till kennelklubbens mark Emblehope and Burngrange för Gamekeepers 2-dayer.

Håll tummarna för Janne och Gant, Forth & Clyde Novice på Balbirnie Estate fredag, och mig på Emblehope. Jag sover hos Sarah Miles om jag har haft turen med mig att klara mig till dag två. Sarah har ju fött upp våra två nya valpar Meonvalley Affric och Meonvalley Tanny.

Träning nu. Låt bli Dave. Han avskyr dummies och bollar och är nu på vilt. Inte röra!

Blue måste handlas handlas handlas. Han har börjat tänka själv och blir tungstyrd med sina egna ideer.

Reggie. Blint, stopp,  leta. Blint, stopp, leta. Blint, stopp, leta.

 

Gant – håll området.

Vic – do as you are told.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

22 167Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.