Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Nu är det parat och klart!

Nu väntar vi smått!

FTW Oakleaf Warlord har parat Copperbirch Corona och vi väntar valpar i slutet av augusti med leverans i slutet av oktober. Meadowlark Ballyboy har ju parat vår fina Guns & Game Extra aka Faye som valpar i mitten av augusti. Vi planerar att behålla ur båda kullarna den här gången, så får vi se vad det månde bliva. En ny liten danska väntas också till Björkåsen, ett barnbarn till Will. Det är George´s syster Hope som parats med GBFTCH Lowforge Aragon of Leacaz. Vi tar en tikvalp för att behålla Will i linjerna – vi får kanonvalpar efter Will-dottern George och Tywi.

Och så lillaborder terriern Castro, Carmals Dolly som valpar i slutet av juli. Här blir det barnkammare! Pappan heter Sub Terram Highway to Hell och är en grym jakthund med stort antal räv och grävling skjutet för honom.

Vi ser enormt fram emot kombinationerna, som alla naturligtvis syftar till att få fram riktigt bra jakthundar. Kombinationerna har jag riktigt längtat efter att få göra, och nu är det bara att hålla tummarna för att allting går vägen. På grund av att tikarna var sena med att gå i löp verkar vår inplanerade UK tripp vara i farozonen, men förhoppningsvis reser vi i början av november.Vi planerar alltså att resa under november-december till UK med hundarna, och förhoppningsvis få starta på något prov.

Planen är att vi tar med oss Meadowlark Kilkenny (FTAW Portlick Ralph-SJCH Meadowlark Final Runner) som skall paras med GBFTCH Kayteens Cruise och som då kommer att bli 2015 års första kull.

Året är så intensivt här på Björkåsen att lite avkoppling hemifrån behövs.

IWT har just gått av stapeln i Danmark och jag har bara hört stort beröm från alla håll vad arrangemanget beträffar. Janne och Red hade ingen kanonhelg, men så kan det vara ibland. Det blir nya dagar och nya tag – förhoppningsvis till hösten! Hundarna går fint på träning nu och jag hoppas få bra starter med Paddy i höst. Andy såldes ju tillbaka till Nordirland så jag har egentligen bara Paddy och unga Billy just nu i träning.

Längtar helt klart efter lite nya valpar!

Rita Kökenys tik Blackthorn Indira har varit här en vända för att paras med vår fina FTW Oakleaf Warlord, vi hoppas att hon får en fin kull valpar efter vår Murph!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14 546Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.