Sortera nyheterna
Arkiv

Oktober månad flög förbi!

Valparna har åkt till sina nya hem! Ralph och Fine´s valpar var verkligen en fin kull, och de reste den 18-19 oktober till sina nya familjer!
I början av oktober reste jag till Irland för att döma hundprov, ett open trial som jag dömde tillsammans med legandaren Alan Rountree, Harry Gillanders och Paul O´Brien.
Jag och Alan var panel A domarna, Harry Gillanders panel B och Paul O`Brien non panel.
En fantastisk dag och den blev inte sämre av att Mirjam Axner och MaiLis Åkesson var där samtidigt. Det passade fint att de kunde komma med och titta på provet i den fantastiska marken på Glenoo. De hämtade en underbar fin gul hane som jag på uppdrag av MaiLis och Christer funnit till dom. Oscar bodde hos John Behan och är en underbart fin hund! Nu är han svensk!

Will skadade sitt knä på en jakt och får därmed se sin sista field trial-säsong som WO. Han har fått tuppkamsgele´i knäleden och går i koppel minst tre månader…Jag hann startat Tar på två Internationella prov i Danmark (utan framgångar den gången), och så reste jag till Tyskland och jobbade två dagar. Jag bodde hos vänerna Nina och Deni och min lilla guddotter Ira, så det var ett par fina dagar. Oktober är jaktmånad – vi har jagat så mycket vi hunnit och Björkåsens egna fyra andjakter har ägt rum. Fina jaktdagar blev det! Och så har jag fyllt år! Mina vänner och min man planerade en överraskningsfest till mig – och nog blev det en överraskning!! Vilka vänner – jag kommer att bära den kvällen i mitt hjärta alltid! Janne, Mirjam, Katarina och Malin – TACK för att Ni gav mig ett minne för livet! Tack alla Ni som kom till min fest och delade kvällen med mig! Tack min familj! Nu packar jag bilen och reser till Den Gröna Ön tillsammans med Mia Påhlsson på ditvägen – och så flyger Katarina Ljungquist in senare och byter av Mia.
Topi och George ska ha valpar under December! Topi parades med Will i början av oktober och George parar jag med FTW Henley Grouse of Chatsworth i morgon. Valpar runt jul alltså! Nya kennelbygget går i full fart – vi räknar med att det blir klart i november medan jag är borta!

One comment on “Oktober månad flög förbi!

  1. Ha en underbar resa vännen min! och så ses vi när julen närmar sig….en gång ska jag oxå ha en sån där liten gul nos att pussa….nån gång :O) Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.