Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

På prov på Irland 2011 – hittade en bild!

Golden Vale Gundog ClubJag hittade den här bilden som är tagen på Golden Vale Gundog Clubs prov 2011 på hösten. Jag och Will under ett opentrial. Ser Ni hur min medtävlare sträcker ut sina armar för att välkomna hunden in med vilt? Hunden har många gånger svårt att hitta sin förare i gruppen människor som är i marken under provet. Man ser det överallt – och så gör vi ju här hemma också. Det som gäller är snabbt in med viltet – eller snabbt in utan vilt så att en annan hund får chansen! Ser Ni hur jag ruvar i bakgrunden och hoppas få fågeln? På varenda film från Championshipen ser ni det samma. Det är inte inkallning – det är vägledning om var man är.

4 kommentarer till På prov på Irland 2011 – hittade en bild!

  • Ett trevligt sätt att välkomna sin hund! Har tyvärr hört att man både får 0 pris på WT och B-prov om man gör så!

  • Det finns inget stöd i reglerna för det. Det måste vara en missuppfattning. Jag har ju dömt en hel del WT och trials utomlands och i Sverige. Aldrig sett eller hört talas om det Du beskriver Mirjam.

  • Precis så gjorde jag ja inte ens så mycket och det fick jag och Chili en stor fet nolla för! Exakt så! och då sätter jag bara ut halva armens längd….

  • Jag har också fått uppfattningen om att alla typer av “dubbelkommandon” blir nollade eller neddömda på C-prov. Synd för står man på jakt så sträcker man givet ut händerna för att hunden ska hitta rätt och våra prov ska väll utgå från jakthunden istället för lydnadshunden?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14 177Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.