Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

På resa igen..

På julaftons kväll körde vi , Janne, jag och hundarna. Vi har Red och Will med oss på vår färd.
Championshipet känns fortfarande lite vlägset, som om det gäller någon annan än mig och Will.
Men jag ser fram emot det enormt, det skall bli en otrolig upplevelse även om den skulle bli kort 🙂

Första anhalt blev sen juldagseftermiddag i Crosshands och the Travel Lodge, motell typ billigt. Rent och snyggt och med skön säng, det är allt som behövs. Annandagen, boxing day, mötte vi upp med Roger Phillips på bensinstationen vid Tesco i Carmarthen. Roger hade ordnat så att vi fick genrepa på fasaner på Slebech Park. Jag har apporterat där förut ett par gånger tillsammans med Roger, väldigt fina drev och härliga marker! Red och Will skötte sig fint även om Will mest fick sitta still som genrep för Mästerskapet.Vi var inbjudna som gäster av Roger´s gode vän Ross och hans skyttesyndikat och blev därför bjudna på frukost, lunch och middag inne på slottet. Tack Roger för att Du alltid fixar och ordnar fina dagar och upplevelser när vi är i Wales!

Vi bodde på Slebech Park Hotel, på slottet där vi apporterade. Vi blev incheckade i bröllopssviten, och nu talar vi De Lux! Slebech Park specialicerar sig på gäster med helikopter 🙂 och ordnar mycket bröllop. Det ligger fantastiskt vackert med flod och ebb utanför borgens fönster.
Vi njöt för fulla drag i den lyxiga miljön, Janne badade i det fina badkaret och jag softade i sängen och tittade på Anne Hathaway´s tappning av Jane Austen.
I morse åt vi underbar frukost innan vi tog en tvåtimmars promenad i markerna med hundarna. Sedan började vi rulla mot Fishguard och färjelägret. Nu sitter vi på Stenas färja mot Rosslare. Från Rosslare har vi 45 minuters körning till kvällens övernattning i Meeting of the Waters.

I morgon eftermiddag checkar vi in på Ambersprings hotell! Äventyret har börjat!

4 kommentarer till På resa igen..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14 162Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.