Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Parningsbesvär och lite annat

Tywi visar sig vara en sen tik. I går ingen parning, nya prover hos veterinären i Newry i morse visar 5,7. Hon är väl som sin mor och då får vi vänta till 18-19 dygnet innan det blir parning.

I dag har vi varit i Slieve Gullion Forest Park och tränat. Det går inte riktigt att beskriva miljön, vi har fotat för att man ska kunna visa ormbunkarnas storlek. Det är som att vara småfolk i en saga. ormbunkarna är över huvudet på oss, och terrängen är oigenomtränglig och brant. Där har vi skjutit apportkastarmarkeringar som hundarna fått slita för. Ett ägg gick förlorat, men det är sånt man får räkna med. Hundarna får slita hårt och man kan lätt förstå att Irland procucerar viltfinnar, terrängen är svårtillgänglig och kräver en modig stark hund.

En tur till Tesco – Every little helps – och så tillbaka hem till stugan The Green Room.
Just nu eftermiddagsvila med the och Quality Street burken i högsta hugg.
Annars följer jag som vanligt Strictly Come Dancing och Eggheads. Många program ser vi ju hemma också, Escape to the Countryside och alla möjliga variationer på Quiz-program.

GRATTIS goaste vänner i Danmark till framgångar i Coupe DÉurope! Johannes Raballe och Thomas Ploembäck slutade 2vinnare respektive 3vinnare! Detta gjorde att Danmark slutade tvåa efter Belgien. Väldigt fint jobbat av det danska laget!

Våran Anna är inte kry så dagen har också innehållit att jaga vikarie till Björkåsen. Castro hämtades av Hanne Winninger som ändå har uppdraget att ställa ut lilla Castro på Växjö Internationella i helgen. Castro gör debut i valpklass och det ska bli spännande att se vad hon ska få för utlåtande och betyg av domaren.

Onsdagens prov i Labrador Club Northern Ireland är troligen inställt på gruns av väderprognosen. Det skulle vara walked up på Beckasin men det ska spöregna i morgon och onsdag vilket gör att förutsättningarna är dåliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14 162Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.