Sortera nyheterna
Arkiv

Searover Meadowlark – aka Skipper

Skipper är död. Elva år och några månader gammal fick hon i går sluta sina dagar i sitt favorithörn i skinnsoffan framför TV:n med OS påslaget och folk runt sig precis som vanligt. Claes Carlsson, vår Bästa Veterinär, kom hem till oss och hjälpte henne. Bakbenen har under senaste veckorna efterhand förlamats och hon hade svårt att resa sig och att hålla balansen. Pigg och glad, ingen smärta och lika hungrig var hon in i slutet. Det var bara bak-kärran som inte ville hänga med. Hon lekte med sina tennisbollar trots att benen inte vill mer.
Skipper var min första hund jag tränade för A-prov, den hunden som gav mig erfarenhet i tävlingsformen och den första jag vann ett CERT med. Hon blev Nordisk Mästare i lag två gånger och Nordisk Mästare individuellt 2006. Hon var med mig till Europacupen. Hon gav mig fem fina valpkullar.
Men mest av allt var hon Pippirull – hunden med koppeltricket och kottarna. Alltid glad och snäll, valparnas favorit, alltid tålmodig och vänlig, trygg och lekfull. Ingen kunde leka som Skipper.
Nu ligger hon i trädgården bakom hallonbuskarna där hon brukade stå och palla hallon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

20 295Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.