Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Skipper och hennes ungar

För sju år sedan i dag fick Skipper sin första valpkull!
Grattis alla Skippers fina ungar i första kullen! Jag träffade Ecco i går, och jag såg Soto på FB i dag, Anna och Tassa skrev mail.
Så många fina männsikor Skipper har fört i min och Jannes väg!
Nu är Skipper tio år gammal snart, och för en vecka sedan tog vi bort livmodern på henne. Hon är pigg som en mört, såret är läkt och hon skuttar fram på promenaderna , kastandes med sina kottar i vanlig Pippirull-stil!
Jag önskar att hon blir femton år gammal minst!

3 kommentarer till Skipper och hennes ungar

  • Ville trycka på en gilla ikon här men det gick ju inte! Nisse tassar dock till på tangetbordet. Han planerar ett hejdundrande 10 års kalas.

    Kram Camilla Ä

  • Hej! Drar på smilbanden när jag läser om din fina Skipper. Såg henne på Fåglarö för massor av år sedan – åh vilken härlig hund. Har en halvsyrra, en dotter efter Quiz, som är våran “Tant Raffa” eller Yoga som snart blir 11 år. Även hon en piggelin tant som är en fena på att kasta kottar. Är så oändligt tacksam för att hon är min och hoppas att hon får bli 15 år minst!
    Hälsar
    Anna på Hackihäls

  • Åh, jag VISSTE att kottkastande är genetiskt – och underskattat i labradoraveln! Pippirull borde få Bruksavelspris i specialgrenen kottkastning! Nästan ALLA hennes ungar gör likadant!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14 124Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.