Sortera nyheterna
Arkiv

Träning och blåst och regn och annat.

Fortfarande kvar på den Gröna ön.
De senaste dagarna har regn och rejäla stormvindar varit vardagsmat och natt här. Vi har kurat i sängen med sockar, byxor och varma tröjor och hört vinden tjuta runt knutarna och iband undrat hur taket är konstruerat 🙂

Vi har tränat och vi har promenerat. Vi har haft lite egen tid vilket inte hänt på väldigt länge.

I dag har vi faktiskt tränat hundarna i vatten – på Irland måste man avsluta varje trial med en vattenapport. OM man avslutar provet vill säga – men vem är pessimist?

För en vecka sedan hände något förfärligt här. En schweisisk labradorprofil förolyckades här på Irland på väg till Championshipet. Alla är chockade – nyheten gick som en chockvåg över Europa. Tyvärr missförstod några Schweisisk och svensk, och några trodde att det var jag. Det hände dessutom mellan Tandragee och Gilford, dvs väldigt nära Keith Mathews.
Samtal ringdes och oroliga sms skickades.
Jag är tacksam över att det inte var jag och väljer att hedra Verena Ommerli med att säga att hon förde både Will och Roger Phillips in i vårt liv.

Rest in peace Vreni.

Men livet är skört – och allt kan ändras på en sekund.

One comment on “Träning och blåst och regn och annat.

  1. Otäckt! Ibland inser man inte att livet kan ändras på bara några sekunder. Det gäller att ta tillvara på det man har!
    Kör försiktigt hem!
    /Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.