Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Vegbyfuskaren tagen på bild – även B-provet alltså positivt


På bild 1 ser man hur Åsa gör SOM MAN SKA; dirigerar bakom kammonätet.

Se bild 2!!!!!! Och han vann!!!! Protest mot detta och namninsamling för att frånta Janne titeln och alla andra medaljer och priser han kan ha tänkats vunnit ( fast det är väl inte så många förstås) skickas till mig. Eller skrivs som kommentar här på bloggen.

10 kommentarer till Vegbyfuskaren tagen på bild – även B-provet alltså positivt

 • Glöm inte Hederspriset HP. Frågan är bara hur vi ska återkalla det. Det kanske finns kvar i kroppen. Ej fuskande Åsa

 • Tycker det mer liknar en arrangörsmiss, man borde innan camonätsuppsättande mätt in samtliga deltagare och placerat nätet därefter.Ingen skugga skall därför falla över vinnaren, ett stort grattis för en stor(och lång) seger!

 • Britt-Marie , du kan ju inte hålla på JANNE här! Han är ju VEGBY-fuskaren!!!!! :-))

 • Det är ändå alltid domaren som avgör eller hur? Frågan är inte vem som fuskade på vilket moment utan mängden fusk per deltagare genom hela provet… och då vann nog Katarina eftersom hon inte deltog på de tuffa inledande markeringarna och dirigeringarna.
  På jakt mäter iallafall inte jag höjden på camo-nätet men det kanske är olika. Man måste anpassa sig till förutsättningarna.
  Domaren

 • Skall det låta på detta viset, så tycker jag att domaren borde gått igenom provupplägget och gett klara direktiv innan start, alltså skulle den långe och STÅTLIGE deltagaren böjt sig ner, eller?
  Jag står alltid upp för den som utsätts för dammaffian i småland.

 • Det ligger lite i provet att inte veta vad som kommer hända eller hur det ser ut. Janne står på en sten och är därför en bit över nätet.
  /Den manliga domaren

 • Bah! Twiggy låter meddela att de så kallade “tuffa” markeringarna och dirigeringarna inte hade varit någon som helst match om bara matte hade sett till att komma någongång.

 • Kom att tänka på en sak, nog för att Skipper är en mycket god nedärvare, men att valparna vid några månaders ålder skriver egna inlägg på datorn, nä så lättlurad är inte jag. Någon annan utnyttjar deras goda namn för att komma med anonyma kommentarer, näähää du fegis som gömmer dig bakom små oskyldiga barn, träd fram i ljuset.

 • Vi är faktiskt oerhört klipska och smarta. Förutom att skriva debattinlägg och hälsningar på PC, spelar vi klarinett och talar åtta språk flytande.
  Echo kan hela Länstrafiken i Kronobergs tidtabell utantill och Grynet lär sig Bibeln utantill.
  Bara för att ta ett par exempel.

  Hälsar Skippers valpar , samtliga medlemmar i Mensa

 • Tusan så bra, det gäller alltså att köpa på sig lämplig litteratur att ge valpen så fixar den träningen själv, bara hålla lite förhör nu och då, samt ett och annat centralprov, precis en sån hund har jag alltid önskat mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14 150Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.