Sortera nyheterna
Arkiv

GBFTW Meadowlark Garstang Blue

Blue är en hane jag behöll i kullen mellan GBFTCH Leacaz Ricky of Caytonfell och GBFTAW Batmoors Artistic Pink, vår Meg. Meg var en helt fantastisk tik som har givit mig ett av de allra bästa minnena någonsin av field trials , YRFTS Allage stake på Pately Bridge 2018.

Han är en mjuk och förig hund med stor ärlighet och hjärta. Han är vänligheten själv och fungerar utmärkt i alla sociala miljöer. Orädd och trygg är han.

Han debuterade på SGL Mästerskap 2021 och föll först på sin sjätte apport dag två, en debut jag är stolt över!

I Storbritannien debuterade han på ett Allage stake, inte det snällare Novice staket. I konkurrens med flera GBFTCH på den erkänt svåra marken på Ampton vann han stort och direkt. Jag startade honom i open stakes, och han snubblade då på mållinjen och var så nära man kan komma att kvalificera sig till IGL 2022. Uppe i Skottland, på den fantastiska marken i Lauder gick han som ett tåg, men får inte den allra sista apporten, en kanin i en skotsk brant 250 meter upp i en bergssida, Stolt över honom ändå och ser fram emot säsongen 2023 i UK.

Han är snabb, stark och tålig men man kunde lura sig på honom som valp och unghund. Då var han väldigt förig och la sig gärna på rygg om han trodde att något var fel. Det gör han nu också, men bara om han vill bli kliad på magen Han är en ståtlig hane som inte är det minsta fox red. Han hade syskon med den färgen, så ingen såg den vita isbjörnen. Utom jag. BIG MISTAKE som Julia Roberts säger i Pretty Woman, HUGE MISTAKE.

Jag är så glad att han är min!

Hälsa:

HD B

ED 0-0

Öga UA

Stargardt Clear

prcd-PRA Clear by parentage

CNM Clear by parentage

SD2 Clear

Field trials

UK 17/09/2022  1st All aged stake Utility Gundogs Society

UK 30/11 2023  2-day open Scottish Field Trial Association  – CoM