Sortera nyheterna
Arkiv

GBFTW Meadowlark Garstang Blue

Blue är en hane jag behöll i kullen mellan GBFTCH Leacaz Ricky of Caytonfell och GBFTAW Batmoors Artistic Pink, vår Meg. Meg var en helt fantastisk tik som har givit mig ett av de allra bästa minnena någonsin av field trials , YRFTS Allage stake på Pately Bridge 2018.

Han är en mjuk och förig hund med stor ärlighet och hjärta. Han är vänligheten själv och fungerar utmärkt i alla sociala miljöer.

Han debuterade på SGL Mästerskap 2021 och föll först på sin sjätte apport dag två, en debut jag är stolt över!

Han är snabb, stark och tålig men man kunde lura sig på honom som valp och unghund. Då var han väldigt förig och la sig gärna på rygg om han trodde att något var farligt. Det gör han nu också, men bara om han vill bli kliad på magen Han är en ståtlig hane som inte är det minsta fox red. Han hade syskon med den färgen, så ingen såg den vita isbjörnen. Utom jag 🙂

Jag är så glad att han är min!

Hälsa:

HD B

ED 0-0

Öga UA

Stargardt Clear

prcd-PRA Clear by parentage

CNM Clear by parentage

SD2 Clear

Field trials

UK 17/09/2022  1st All aged stake Utility Gundogs Society