Sortera nyheterna
Arkiv

GBFTW Meadowlark Reggie Kray

Reggie och Ronnie Kray –  de två tvillingarna Kray i Londons undre värld blev namnet på Poppys lilla kull på två valpar. De föddes den 19/2 2021.

Reggie är en stark och naturlig hund med suverän markeringsförmåga , fantastisk näsa och  en mental kraft och styrka som gör honom modig och orädd. Hoppar stort och naturligt, simmar starkt och målmedvetet. Handlas enkelt oavsett terräng. Vänlig och trygg, en lovande hund som utvecklas snabbt. Han har varit ett sant nöje att utbilda och är en utmärkt mix av sin mor och far.

I september 2023 startade han första gången i UK på field trial och det gjorde han med den äran genom att vinna övertygande. Dessutom på HyFly, en av de svåraste platserna att vinna på. Det är stora sockerbetsfält och otroligt viltrikt, rapphöns överallt, foderplatser var femtionde meter på de stora betfälten. Varje gång en fågel skjuts flyger fler rapphöns upp. Man brukar säga att det inte går att plocka en runner på HyFly. Det gjorde Reggie direkt, som om han aldrig gjort annat. Han följde upp med fina markeringar och avslutade provet genom att eyewipa två hundar. En gedigen debut och en väl förtjänt 1st. Han är en alldeles enastående komplett hund.

 

HD A ED 0-0

Ögonlyst utan anmärkning 2022

SD2 Clear

Stargardt Clear by parentage

prcd-PRA Clear by parentage

Field trials

1st Novice stake  Dukeries Notts Gundog Club på HyFly 20/9 2023