Sortera nyheterna
Arkiv

Från valp till unghund, är det vår viktigaste kurs?

Som ni ser är kursprogrammet publicerat och klart. Det kan tillkomma kurser men i princip är det klart.

Jag vill gärna slå ett slag för vår gamla trotjänare teorikursen ”Från  valp till unghund”.  Ämnet är ett av mina många hjärtefrågor. Så många kommer till oss med unga hundar som är uppfostrade och tränade i lite fel ordning med bekymmer som direkt effekt av det.

Många undrar hur man kan fylla två dagars teori med det ämnet men jag kan försäkra dig – jag skulle kunnat tala i ämnet flera dagar till. Till dig som vill ha valp under 2024 – önska dig den i julklapp! Se till att vara snäll under hösten så att tomten har med sig den i säcken! 🙂

Att göra rätt första året är en försäkring för dig och din valp mot samarbetssvårigheter, bristande ledarskap, kollisionskurser och frustration. Att göra rätt från början skapar en livslång relation. Det erbjuds många valpkurser, men oftast med valpen som deltagare.

Det blir sällan bra, eftersom man har fullt upp att hålla koll på sin valp, lyssna och utföra.  Det blir helt enkelt inte tid att låta informationen sjunka in till reflektion. Unna dig den här kursen, du som ska skaffa valp, du som har unghund eller du som bara finner ämnet intressant.

Be tomten om en nyttig present! 🙂

Den 13-14/1 kör vi!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.