Sortera nyheterna
Arkiv

Nya tider, 2021 är i full gång

Just nu är livet i sin högsta växel, vi har två valpkullar på en respektive två veckor i ålder. Vi har dragit i gång såväl handler trippel som dirigeringstrippel och vi har fullt upp med aktiviteter i SGL.

Triss är inseminerad med GBFTCH Troddenmill Full Throttle of Leacaz och Fiori är parad med Gant. Vi vet ännu inte om det tagit, så det är lite nervös väntan i och med att Posh tyvärr gick tom med Buzz.

Sommarveckorna är fulla med undantag av vecka 30 där ett par platser finns att boka.

Vi räknar bort UK under sommaren vilket känns både sorgligt och märkligt, men vi tror inte att vi hinner få våra vaccinationer tills dess. Vi planerar i stället för oktober och november och hoppas på att kunna starta och jaga som vanligt.

Jag tror att vi alla är otroligt trötta på pandemin och inget hellre vill än att kunna umgås som vanligt. Det kommer nog dessvärre att dröja om det ens någonsin sker, jag tror att vi het enkelt måste lära oss att leva med pandemier.

Att det tar på oss alla är ingen tvekan och ibland tänker jag att frustrationen tas ut på nätet där tonen hårdnat betydligt. Jag hoppas att det ändrar sig. Min grupp på FB  Träning för Retriever Working tests och Field trials håller hittills en god ton och det skall den fortsätta att göra.

Vi har aldrig haft så här högt tryck på kursverksamheten vilket är otroligt roligt. Jag och Janne älskar att hålla kurs och se ekipagen växa och utvecklas. Vi tar inga fler helgkurser, sex helger med Handling och Dirigering samt fem fulla sommarveckor är vad vi mäktar med.

Däremot tar vi fortfarande bokningar i form av privatlektioner.

Glöm inte bort att anmäla er på SGL’s fina WT i vår och sommar. Klubben har nu 480 medlemmar och vi satsar stort på webinars och Next Generation.

Janne och Birgitta

Tillsammans på Novice trial

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

20 295Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.