Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Skottland

Människorna vi mött Janne och jag, som jag nu träffar igen, vad kan man säga?
Jag har bott i en fantastisk cottage av större modell inviterad av Mike Forbes och hans fru Gail. Fredag eftermiddag gick vi ut och tränade, sköt lite fågel och några kaniner för oss som skulle starta. Jens och Sofia dök upp, de köpte ju en hund av Mike tidigare i år.
Lee och jag träffades på vägen upp och fortsatte sedan gemensamt till Mike.
Skottland har visat sig från sin absolut bästa sida med fantastiskt höstväder och sol.

Fredagskvällen var underbar med middag, skratt och musik.
Fantastiska omgivningar är det här, jag är tillbaka på den plats där Janne och jag var inviterade på kaninjakt i somras. Det var Mike Rolland och Mike Forbes som bjöd in oss då och det var samma marker Novice provet var i dag.

Mina hundar hade inte turen med sig i dag. Meg inledde med imponerande apporter, sharp och effektiv. Inför tredje apporten klev hon på en tryckande kanin som gick upp snabbt och Meg försökte gå efter. Tack och adjö. Här är så mycket vilt och marken kryllar av kaniner. Dave gör sina första två okej men med lite meck på den första, han går rätt in i en kaninlega där kaninen sticker bakom linjen och jag fick pusha honom ett par gånger för att få honom loss från vittringen. Andra snabbt och distinkt.
Hans tredje fågel, en grouse ser vi inte alls och måste gå på anvisning långt nerifrån linjen. Mycket meckande, för mycket innan han kom med den och jag förstod direkt att vi hade en B apport och så var dagen slut för dem båda. Sånt är det med field trials, you win some and loose even more.

Men dagarna i Skottland var underbara, och gav minnen för livet.
På onsdag skall jag till Nordirland, Stranraer till Belfast.
Kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14 150Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.