Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Smått och gott.

Just nu packar jag för IGL och Wales. Janne och jag åker från Esbjerg lördag och skall komma till fina www.carfraemill.co.uk någon gång på söndag kväll. Mirjam Axner och Karin Thunander reser med oss – men de flyger så vi sammanstrålar på hotellet  helt enkelt.Det skall bli roligt att titta på bra hundarbete i tre dagar och träffa alla människor igen.

Vi tar med ett par hundar – Paddy och Red följer med oss eftersom vi stannar några dagar i Wales innan vi reser hem igen den 1.12 för att landa på dansk mark den 2.12 vid lunch.

 

George´s valpar är nu tre veckor – maken till försigkomna rackare! De busar, skuttar, leker och är väldigt aktiva.  Jag hämtade ut deras registreringsbevis i dag – den här gången blev det irländska folkvisor med hänvisning till irländska pappa Ballylaffin Bailey of Rockenhart.

Vi hoppas ju få en till kull efter Fionn under vintern – med fina Kharma. Det är parat alldeles nyligen så något säkert vet vi inte ännu. Där blir bara gult i olika nyanser – hör av er om intresse finns för en spännade kombination med ypperlig stam av jakthundar.

Castro jagar genom hösten i vanlig ordning. Hon är en duktig border terrier – enveten och med bra ihärdighet och precis den skärpa som gör henne duktig och skadefri! Hon och jag åkte till Växjö Internationella Hundutställning i början av november och erövrade en andraplacering i ökl med CK!

ut

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14 279Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.