Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Januari snart över

IMG_3293 IMG_3292 IMG_3291Puma har kommit hem – helt trygg och cool vaggade hon in här med rund mage. Ser väldigt mycket fram emot att få egna Red-valpar i huset – och Pumas förra kull med Ralph ser ju väldigt bra ut tycker vi! Här blir såväl gult som svart så det är spännande värre att se vad som döljer sig därinne.

Tywi har parats nu – perfekta parningar med Paddy. Härligt med lättparade naturliga tikar som lär oerfarna hanar hur slipstenen ska dras. Valpning runt den 26 mars och leverans i slutet av maj. Endast svarta valpar som sagt. Alla inblandade föräldradjur är väl beprövade på jakter och fungerar utmärkt.

Planerna för året tar mer och mer form – det skall bli så spännande att ta sig an projektet B&B del 2! Badtunnan är nu inköpt av vänner som avyttrar en nästan ny en till oss. Trädäcket med badtunna som kommer att vetta ut mot dammarna och den vackra hagen på Björkåsen blir en naturlig mötesplats efter en dags hundträning. Övervåningens alla rum, allrum och kök lyfter hela B&B så att inalles 14 bäddar och två stora allutrymmen står färdiga för er som kommer till oss!

Vi parar ju också Cora till sommaren – Copperbirch Corona kommer sannolikt att paras med Lakedown Diawl Bach, och fina Faye, Guns & Game Extra med Duneden Amego, Andy. Hundarna finns att titta på hos oss på Björkåsen. Andy, Cora och Faye skall starta under våren och Red får vänta till A-provssäsongen drar igång igen. Jag hoppas att Andy snabbt får sina kvalificeringsmeriter så att han kan starta på A-prov under nästa kommande säsong.

Det blir alltså mycket gult. Vi har inte specialiserat oss på gula labradorer, men det har slumpat sig så att en hel del av de hundar jag fastnat för och köpt in bär gula anlag eller är gula. Färgen spelar ingen roll tycker vi, en bra hund är en bra hund oavsett färg.

Hanhundarna  (har sagt det förut men tjatar lite) vi har håller utomordentlig standard såväl till temperament, jaktlig förmåga och som avelshundar. Vi är riktigt glada för det.

Kursprogrammet kommer nu att finnas här på hemsidan. Våren och sommaren 2014 är spikade och jag tar inte på mig fler större bokningar nu och det gäller augusti ut.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14 177Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.