Sortera nyheterna
Arkiv
Apportera för livet 2019
Vårt val av foder
Sneyd's logo

Planer för 2007

Vi planerar nu för 2007 års kullar.
Skipper kommer att paras vid årsskiftet – det blir förmodligen hennes sista kull. Tanken är att göra ytterligare en resa till England med henne.
Vi har våra tankar om hanhund ganska klar för oss – men resan till England i höst för jakt och träning blir avgörande. Vi kommer att jaga och träna hundar under en veckas tid tillsammans med goda vänner.

Om allting stämmer parar vi även Holly hösten 2007. Hanhund är bestämd – är du intresserad skall du höra av dig till oss. Holly är snäll, trygg och mycket lätt att föra och hantera. Hon är typen som aldrig gör något väsen av sig hemma, hon är lugnet själv. Hon är lika lugn vid sidan vid träning, man märker inte att man har henne med sig förrän det är hennes tur.

Vi ska titta på flera kandidater även för Grynets vidkommande även om hon inte kommer att paras förrän vi vet vad hon lämnat i sin första kull med Haredale Kerwyn.
Hennes första kull är sex månader nu, och verkar vara trygga, stabila och trevliga valpar som har stor nyfikenhet och apporteringslust.

En kommentar till Planer för 2007

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11 251Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.