Sortera nyheterna
Arkiv

September är här och säsongen är i gång

Vi har haft sommar i september här i Yorkshire. Jag förstår att det varit likadant hemma. Lottningarna har börjat droppa in och Janne har redan startat en gång mitt i värsta värmeböljan. Ingen placering, båda var svårt tagna av värmen och det var alla, ingen placering alls blev det på NDLRC,s 2 day open på Emblehope. Mycket ovanligt.

Janne har nästa start på Bristol and West Working Gundog Society 2-day open trial på Checkley wood den 25/9

Blue har en start på Emblehope den 22/9, Gamekeepers´gundog association.

Och vi anmäler och anmäler och anmäler. Reggie ska anmälas på många prov i Novice och allage. De tränas och vi håller mycket till uppe hos Nina och John på Brocklebank kennels. Deras marker är fantastiska för oss att få utnyttja. De är de bästa värdar man kan tänka sig, otroligt vänliga och hjälpsamma. I lördags tillbringade vi dagen med dem på Carleton Village Gala, en riktigt engelsk byfest.

Jag ligger för tillfället däckad med kraftig yrsel, så därav tiden vid datorn. Gör mina kristallyrselövningar och vilar. Rekommenderar inte yrsel. Och jag har hundar att träna. Just nu får Janne köra Blue och Reggie. Jag hoppas vara ok 15-16/9 då jag behöver köra igenom dem på Bowhills fantastiska moorar och raviner. Fina rapphönsdagar alltså.

Jag måste upp på benen helt enkelt!

Kursuppdatering: Det finns en plats kvar på FT kursen i vår. EN! Så har du funderat på att gå föreslår jag att du bestämmer dig!

Unghund startpaket börjar också se fullt ut i mars.

Planera i tid – det är som alltid tryck på bra kurser!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.